Zorg

Openingstijden en bezoektijden Gelre ziekenhuizen in kerstperiode

APELDOORN/ZUTPHEN – De feestdagen staan voor de deur. Wat betekent dit voor de openingstijden en bezoektijden binnen Gelre ziekenhuizen?

Tijdens de feestdagen
Openingstijden tijdens kerst (25 en 26 december) en op Nieuwjaarsdag (1 januari) zijn de poliklinieken en prikpunten op alle locaties gesloten en dus ook niet telefonisch bereikbaar; zijn de SEH, EHH/CCU, IC en verpleegafdelingen 24/7 geopend en bieden ze alle noodzakelijke spoedzorg; is ook de receptie gewoon bemenst.

Bezoektijden Gelre staat momenteel per bezoekmoment twee bezoekers per patiënt toe. Tijdens kerst (25 en 26 december) en op Nieuwjaarsdag (1 januari) gelden de huidige bezoektijden en bezoekregels. Op Oudjaarsavond is er een extra bezoekmoment voor één persoon per patiënt tussen 22.00 en 01.00 uur. Deze bezoeker mag dus 3 uur bij zijn geliefde/naaste in het ziekenhuis verblijven.

Overige dagen in de kerstvakantie
Openingstijden en telefonische bereikbaarheid: een aantal afdelingen heeft ook op andere dagen dan met kerst aangepaste openingstijden of een andere telefonische bereikbaarheid. Dat gaat om de hieronder genoemde afdelingen.

Prikposten: check voor de actuele openingstijden van alle prikposten in het prikpostenoverzicht de website.

Polikliniek Epe: week 52 (26 december tot en met 1 januari) gesloten.

Afdeling Verloskunde en Vrouw & kindcentrum in Zutphen: tijdens de feestdagen (24, 25, 26 december en 31 december en 1 januari) zijn deze afdelingen doorlopend te bezoeken. Buiten deze dagen gelden de reguliere bezoektijden.

Indien er vragen over de bezoek- of openingstijden zijn, is via de website de actuele informatie te vinden: www.gelreziekenhuizen.nl. Ook kan contact opgenomen worden met de betreffende afdeling. Als de afdeling op dat moment niet bereikbaar is, bel dan het algemene nummer. Bel 055-5818181 voor Gelre Apeldoorn en 0575-592592 voor Gelre Zutphen.