Over Stedendriehoek

Welkom op de website van Uitgeverij Stedendriehoek BV.
Wij zijn een zelfstandige uitgeverij en al bijna 50 jaar gevestigd in Apeldoorn. Uitgeverij Stedendriehoek BV is de uitgever van Nieuwsblad Stedendriehoek, dit is een gratis krant en verschijnt wekelijks huis aan huis in de regio Stedendriehoek: Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de omliggende plaatsen in een oplage van 154.340 exemplaren. Elke laatste week van de maand hebben wij een extra verspreiding in Vaassen, Epe en Emst, de oplage is dan totaal 171.340 exemplaren.

Naast het uitgeven van het gratis nieuwsblad worden er ook specials uitgegeven. Voorbeelden hiervan zijn de WK-special, Koninginnelaan Nazomer-special, Eglantier-special, Zaalvoetbalspecial, Eindejaarsspecial etc. Ook magazines voor diverse sportclubs in de regio worden door ons vervaardigd.

Op deze site vindt u alles over de mogelijkheden om te adverteren, tarieven, aanleveren van materiaal. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Nieuwsblad Stedendriehoek BV 055 – 521 98 78

In maart 1975 verscheen de eerste uitgave van Nieuwsblad Stedendriehoek. Een huis-aan-huisblad dat werd verspreid in de regio: Apeldoorn, Deventer en Zutphen en omliggende plaatsen. Door de bevolkingsgroei en nieuwbouw in de regio, is het nieuwsblad inmiddels uitgegroeid tot één van de toonaangevende huis-aan-huisbladen in ons land. Wekelijks verschijnt het Nieuwsblad gratis in de brievenbus. Nieuwsblad Stedendriehoek wordt gedrukt op tabloidformaat en heeft momenteel een oplage van 154.340 exemplaren. Vanaf het begin in 1977 was het kantoor gevestigd aan de Asselsestraat 128. In 1991 is de Uitgeverij verhuisd naar een groter pand aan de Asselsestraat 140. Dagelijks werken wij met ons team aan de totstandkoming van Nieuwsblad Stedendriehoek. In de loop der jaren hebben wij een aantal grote lezersacties georganiseerd. Zo groeide de Miss Bussloo-verkiezing eind jaren tachtig, begin jaren negentig, uit tot een groot spektakel. Velen herinneren zich de grote uitstraling en Missen die doorgroeiden naar Miss Nederland en Miss Universe.

Momenteel worden er vele lezersacties georganiseerd. Dance Party’s, toegangskaarten voor grote evenementen, speciale reizen en voor diverse actuele items. Een aantal keer per jaar worden er specials uitgegeven. De Oranjekranten met het WK en EK voetbal, de Kermiskrant, specials met een speciaal thema en seizoensgebonden speciale uitgaven. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten, neemt u dan contact op met Uitgeverij Stedendriehoek. Geheel vrijblijvend kunnen onze acquisiteurs u van dienst zijn bij het bepalen van uw mediaplanning.

Ons verspreidingsgebied

Ons verspreidingsgebied

 Ons verspreidingsgebied:
Uitgeverij Stedendriehoek BV is de uitgever van Nieuwsblad Stedendriehoek, dit is een gratis krant en verschijnt wekelijks huis aan huis in de regio Stedendriehoek: Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de omliggende plaatsen in een oplage van 154.340 exemplaren.

 

Interesse? Neem contact met ons op