Ondernemend

Maand lang flinke korting op alle zonwering

Simson Tapijt aan de Everlaan 29 is, sinds 1973, een echt familiebedrijf, waarbij Arjan Fiechter in 1996 in de voetsporen van zijn vader is getreden. “Ik zeg altijd: we hebben alles voor de vloer en voor het raam. Alweer 51 jaar zijn we met onze winkel – met een oppervlakte van 400 m2 – midden in een woonwijk gevestigd. Dat heeft als voordeel dat de klanten hier eenvoudig kunnen parkeren en ook gericht hierheen komen.”

Arjan haast zich te zeggen dat de naam Simson Tapijt de lading niet helemaal dekt. “Wij zijn evenzo sterk in allerlei vormen van raamdecoratie. Denk aan horizontale jaloezieën, maar zeker ook aan gordijnen, in alle mogelijke kleuren en gemaakt van allerlei verschillende natuurlijke materialen. Wol, katoen, linnen, we hebben het allemaal. We hebben zelfs gerecyclede gordijnen, gemaakt van PET-flessen.” Naast de hang naar duurzame producten bemerkt Arjan eveneens een toenemende voorkeur voor (elektrisch) aanstuurbare raamdecoratie. “Jaloezieën die te bedienen zijn via een afstandsbediening of via een app. Bijvoorbeeld oudere mensen voor wie het zwaarder wordt om de jaloezieën met de hand te bedienen, is vooral een afstandsbediening een uitkomst.”

Vorig jaar vierde Simson Tapijt de mijlpaal van het vijftigjarig bestaan. Arjan zelf bereikte het kroonjaar van zestig. En er zit totaal geen sleet op zijn winkel en op hemzelf. “Onze service is echt onderscheidend ten opzichte van de concurrent. Wij doen niet alleen maar sales, maar geven echt om onze klanten en de aankoop, al die jaren al”, vertelt hij aan de uitnodigende koffietafel. Dit is de perfecte plek om even rustig door de diverse stalen te neuzen, terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. Het assortiment van Simson Tapijt omvat uitgebreide collecties tapijt, vinyl, PVC-vloeren, laminaat, gordijnen en zonwering. “Isolerende gordijnen zijn perfect voor alle jaargetijden. De dikkere stoffen zijn ideaal voor de energierekening en ook geluidsdempend. Belangrijk om te vermelden is tevens dat de klant er volkomen op kan vertrouwen dat het bestelde exact volgens zijn of haar wensen wordt afgeleverd en gemonteerd, gelegd of gehangen. Daarnaast hebben wij ook tapijttegels en een groot assortiment droog- en schoonloopmatten.” En o ja, Bij Simson Tapijt is voor elk type vloer ook het perfecte reinigingsmiddel verkrijgbaar.

Prijsopgave is bij Simson Tapijt geheel vrijblijvend en het op- en inmeten worden gratis verzorgd. “Desgewenst kunnen we bij de klant thuiskomen met stalen. Verder hebben wij geen vaste koopavond, maar u kunt altijd op afspraak ’s avonds langskomen.” De hele maand mei stunt Simson Tapijt bovendien met liefst 20 procent korting op alle zonweringsproducten. Dit gecombineerd met Arjans uitstekende service en persoonlijke benadering, zijn er volop redenen om de winkel aan de Everlaan met een bezoek te verblijden.

Simson Tapijt

Everlaan 29

7315 EZ Apeldoorn

T 055-5211350

E info@simsontapijt.nl

I www.simsontapijt.nl