Ondernemend

Persoonlijk en professioneel advies bij Langenberg Makelaardij

Wanneer je het monumentale maar laagdrempelige pand aan de Emmalaan 16 betreedt, staat NVM & RMT Makelaar/Taxateur o.z. Ralph Langenberg met uitgestoken hand en een vriendelijke glimlach in de deuropening. Sinds zijn beëdiging in 1998 staat hij al meer dan een kwart eeuw klaar met het beste advies op het gebied van woningverkoop en -aankoop.

“Wanneer u een woning gaat verkopen, wilt u hierbij graag persoonlijk en professioneel advies. Ik help u hier graag bij. Dankzij mijn ruim 25 jaar ervaring als makelaar in Apeldoorn ken ik de regio door en door en kan ik u voorzien van deskundig advies. Ik sta garant voor persoonlijk en betrokken advies en begeleiding. Met veel kennis van zaken ga ik met uw aankoop-, verkoop- of taxatieopdracht aan de slag.” Er is de laatste tijd een schaarste in het woningaanbod. Dit betekent dat Ralph Langenberg al zijn kennis, kunde en expertise aanwendt om zijn cliënten zo goed mogelijk te begeleiden in het verkoop- of aankoopproces. “Ik sta zij aan zij met mijn cliënt en ben altijd voor hen bereikbaar.”

Langenberg werkte in het verleden voor een lokale makelaardij, voordat hij in 2009 voor zichzelf begon vanuit zijn garage aan de Schotweg. Hij heeft sindsdien een fraai netwerk opgebouwd. “Tevreden cliënten zorgen voor een goede mond-tot-mondreclame. Klanten zoeken ook uit welke makelaar in hun postcodegebied werkzaam is, omdat dit vaak ook voor korte lijnen zorgt. Je moet je als makelaar in Apeldoorn onderscheiden qua dienstverlening en kennelijk doen we iets goed, want de opdrachtgevers komen terug en we krijgen prachtige reviews. Onze dienstverlening wordt door onze cliënten zelfs gemiddeld beoordeeld met een 9,5!”

Ralph hecht aan persoonlijke aandacht en een optimale service. Daarom vindt hij de contactmomenten met de cliënt erg belangrijk. “Voor de officiële tekenmomenten is men welkom hier aan de Emmalaan en desgewenst kom ik met evenveel plezier bij de mensen thuis. Natuurlijk maak ik ook gebruik van een digitale omgeving, maar puur aanvullend. Zo krijgt de cliënt na een bezichtiging een digitale notificatie. Maar sowieso bel ik de cliënt altijd nog even na een bezichtiging, waarin ik even mijn bevindingen deel.”

Naast de persoonlijke en betrokken begeleiding door Ralph zijn er nog veel andere, goede redenen om voor Langenberg Makelaardij te kiezen. Zo is het kantoor opgenomen in het kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs (VastgoedCert) en NWWI en is hij aangesloten bij de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij. “Een NVM-makelaar heeft speciale tools die andere makelaars niet hebben. Met één druk op de toets van de PC maak je de verkoopgeschiedenis van een woning zichtbaar.”

“Bent u nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.”

 

Langenberg Makelaardij

Emmalaan 16

7316 EB Apeldoorn

T 055-5766576/06-55393914

E info@langenbergmakelaardij.nl

I www.langenbergmakelaardij.nl