Ondernemend

Alles voor een duurzame woning op één adres

Op het adres Arnhemseweg 38 zijn twee bedrijven gevestigd die samen zorgen voor de totale verduurzaming van woningen. Multi Verduurzamers is een jong isolatiebedrijf met veel aandacht voor kwaliteit, gerund door Robbin Rouwenhorst. Het aangrenzende Qilowatt Solutions bv is in handen van commercieel directeur Erik Braunius en een sterke speler op het gebied van zonnepanelen.

“Wij zijn gespecialiseerd in het isoleren van spouwmuren, vlieringen, daken en vloeren”, vertelt Robbin Rouwenhorst enthousiast. “Misschien is het goed om onze specialismen nog even verder toe te lichten. Vloer-bodemisolatie is een toepassing vanuit de kruipruimte waardoor de vloer warmer aanvoelt en de kruipruimte mooi droog wordt. Met dakisolatie kunt u tot een kwart van uw energierekening besparen. U bespaart tot wel 25% op het gasverbruik met dakisolatie. Spouwmuurisolatie wordt aangebracht tussen de binnen- en buitenmuur en is een veelgekozen vorm van isoleren. Spouwmuurisolatie is niet alleen een effectieve manier om warmteverlies in een woning te verminderen, het is een snelle, eenvoudige en financieel haalbare manier om uw huis te isoleren. De terugverdientijd is trouwens snel in vergelijking met andere isolatiemethoden: gemiddeld heeft u spouwmuurisolatie in drie tot vier jaar terugverdiend. Een ander voordeel is natuurlijk de verhoging van het energielabel en de waarde van uw woning. Wij isoleren natuurvriendelijk en houden ons aan de natuurkalender en de regels vanuit de gemeente.”

Qilowatt Solutions bv op haar beurt streeft ernaar om groene stroom voor iedereen toegankelijk te maken. “Daarom bieden we advies op maat, perfect afgestemd op uw situatie. Met jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw klus ook naar volle tevredenheid wordt opgeleverd. En dat alles ook nog eens tegen een zeer betaalbare prijs!” zegt Erik Braunius. “Met zonnepanelen wekt u uw eigen groene stroom op. Dit is goed voor het milieu en zorgt voor een lagere energierekening. Sla uw eigen opgewekte stroom vervolgens op in een thuisbatterij. U kunt dan opladen terwijl de stroom goedkoop is en ontladen wanneer de stroom duur is. U rijdt van A naar B op groene stroom met een laadpaal aan huis. In combinatie met zonnepanelen kunt u slim uw auto opladen tijdens de goedkope uren.” Qilowatt Solutions bv werkt alleen met A-merk zonnepanelen, vertelt Braunius. “Hiernaast hanteren we productgaranties van minimaal 25 jaar op al onze zonnepanelen en standaard tien jaar installatiegarantie.”

Multi Verduurzamers en Qilowatt Solutions bv zorgen samen voor een lagere energierekening voor de klant en een goed energielabel voor een woning. “Voor zonnepanelen geldt dat er nog steeds teruggeleverd en gesaldeerd kan worden. In combinatie met de lage paneelprijzen is verduurzamen daardoor nu aantrekkelijker dan ooit. En heel belangrijk om te vermelden: in één dag kunnen wij uw volledige isolatie en de plaatsing van zonnepanelen verzorgen. Naast de genoemde diensten zorgen wij ook voor gevelonderhoud en -reiniging. Onze kracht is dat wij een korte lijn met de klanten hebben en staan voor de kwaliteit die we leveren.”

Bovendien hebben Robbin en Erik een leuke actie lopen: “Wanneer een klant iemand anders aandraagt, krijgen beiden korting op isolatie en zonnepanelen. Dit is dus het perfecte moment om contact met ons op te nemen en te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.”

 

MultiVerduurzamers

Arnhemseweg 38

7331 BL Apeldoorn

T 06-42362018

E info@multiverduurzamers.nl

I multiverduurzamers.nl

 

Qilowatt Solutions bv

T 085-9025508

E info@qilowattsolutions.nl

I www.qilowattsolutions.nl