Stedendriehoek

Kleedjesmarkt in Colmschate  

Ook dit jaar wordt op 27 april een kleedjesmarkt gehouden tijdens Koningsdag Colmschate. Dit vindt plaats op het evenemententerrein naast Gemeenschapshuis De Kuip, Bloemendalsweg 1b.

Deelname aan de kleedjesmarkt is gratis. “Dus ruim nu alvast uw zolder op en verkoop deze spullen op 27 april in Colmschate. De kleedjesmarkt is voor jong en oud. Vooraf aanmelden voor deelname is niet nodig.”

Ook is er livemuziek door Het Stijlorkest van muziekvereniging Eendracht Colmschate. In De Kuip is weer de horeca voor een verfrissend drankje of een oranje tompouce. Daarnaast zijn er oud-Hollandse spellen te doen en zijn ook de ijscoman en de suikerspinverkoper weer van de partij. Naast dat EHBO Colmschate weer voor de veiligheid zorgt, vindt men bij hun tent ook meer informatie over hun werkzaamheden. “Misschien lijkt het je wel leuk om vrijwilliger bij hen te worden?”

Het terrein is vanaf 8.00 uur geopend voor deelnemers voor het uitstallen van de kleedjes. De kleedjesmarkt is van 10.00 tot 13.00 uur geopend voor bezoekers. Men vindt alle informatie en de huisregels van de kleedjesmarkt op www.de-kuip.nl/koningsdag.