Sport

Albatross verliest wederom wedstrijd

APELDOORN/DEVENTER – Zondagmiddag 24 februari speelde Albatross tegen Turkse kracht Deventer. Albatross heeft het de laatste wedstrijden lastig en heeft al een tijdje geen punten meer gewonnen. Vandaag speelde de ploeg van Wilco tegen Turkse kracht, een wedstrijd die bij veel mensen nog in het achterhoofd zit van de na competitie vorige seizoen toen het na afloop van de wedstrijd mis ging.

Vanmiddag werd er om 14.00 uur afgetrapt, het weer zat mee dus er was redelijk wat toeschouwers om de wedstrijd te aanschouwen. De eerste helft begon Albatross sterk veel kansen werden er niet gecreëerd maar als ze er een hadden was die direct gevaarlijk. Turkse Kracht begon na zo leek het 30 minuten spelen wakker te worden. De ploeg uit Deventer begon wat feller te worden in de duels maar gevaarlijk werden ze niet.

Over de eerste helft is dan ook weinig te vertellen en dat was ook te zien in de ruststand 0-0. Na het fluit signaal van de start van de tweede helft was te merken dat Turkse kracht meer druk ging zetten naar voren. Albatross kwam veel in het verdedigen maar kon niet voorkomen dat na ongeveer 20 minuten spelen de stand op 0-1 werd gezet. Maar ondanks dat Albatross achter stond waren zij wel de best voetballende ploeg. Dat was ook te zien aan de hoeveelheid kansen die Albatross de laatste 15 minuten heeft gehad, maar de ballen belandde maar niet in het net.

In de 86e minuut sloeg een speler van TKD de bal weg, spelers van Albatross vroegen om een strafschop maar de scheidsrechter wuifde dit weg. Albatross kreeg nog een paar grote kansen in de slotfase maar in de 95e minuut verzekerde Turkse kracht de overwinning door de 0-2 te maken.