Stedendriehoek

TC Salland klaar voor nieuw eredivisieseizoen

BATHMEN – Voor het derde opeenvolgende jaar neemt het eerste tennisteam van TC Salland uit Bathmen, onder inspirerende leiding van coach en eigenaar Huib Troost, deel aan de Lotto Eredivisie Gemengd. In deze hoogste competitieklasse van Nederland strijden acht verenigingen om het landskampioenschap.

 

Voor de topspelers van Nederland een prachtige gelegenheid om in teamverband hun vaardigheden binnen de landsgrenzen te etaleren en voor de vele tennisliefhebbers een uitgelezen mogelijkheid om dit van nabij mee te maken. In de diverse teams zullen spelers uit de Nederlandse top 100 deelnemen, aangevuld met enkele buitenlandse coryfeeën. Zo staan bij TC Salland onder anderen acht spelers en speelsters uit de huidige top 25 op de spelerslijst, met zowel bij de dames als de heren de huidige nummers 2: Richel Hogenkamp en Thiemo de Bakker.

Bij de dames komen we verder de namen tegen van Estrella Cabeza Candela (Spanje) en Michaela Honcova (Slowakije), naast de Nederlandse dames Chayenne Ewijk, Joany Pontjodikromo, Elke Tiel en Jainy Scheepens. Bij de heren treffen we de namen aan van onder anderen Boy Westerhof, Paul Monteban, Niels Lootsma en Stephan Gerritsen.

De thuiswedstrijden aan de Hogeweg te Bathmen beginnen om 12.00 uur en zijn gratis te bezoeken. Het begint zaterdag 21 mei met een thuisduel tegen Leimonias, Vervolgens: woensdag 25 mei TC Salland-Lobbelaer, dinsdag 31 mei TC Salland-Naaldwijk en donderdag 2 juni TC Salland-Rapiditas.