Sport

Nieuwe trainer Colmschate

COLMSCHATE – Het bestuur van SV Colmschate’33 heeft overeenstemming bereikt met een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2018-2019. Marco Onderberg wordt bij de zondagderdeklasser de opvolger van Toine Rorije die na dit seizoen vertrekt.

Het bestuur van SV Colmschate’33 heeft de afgelopen periode een zorgvuldig sollicitatietraject uitgezet en heeft in Marco Onderberg een trainer gevonden die goed bij de club past. De 50-jarige oefenmeester is al sinds 2001 actief als hoofdtrainer en bouwde in de loop der jaren een uitstekend CV op. Hoogtepunten in zijn trainerscarrière zijn de behaalde kampioenschappen met ZAC en Dieze West en de promotie met Columbia. Momenteel staat Onderberg met het gepromoveerde Columbia op de tweede plaats in de 2e klasse J.

Voorzitter Peter Janssen heeft veel vertrouwen in de samenwerking: “Marco is een trainer met ervaring die meerdere malen heeft aangetoond dat hij een team beter kan maken. Zijn succesvolle verblijf bij Columbia is natuurlijk ook bij ons niet onopgemerkt gebleven. Wij zien Marco als de juiste trainer om met onze groep aan de slag te gaan.”