Sport

Mike Koldenhof vertrekt, Daniël Krosse schuift door naar hoofdmacht

Foto: Jan Pranger

APELDOORN – Mike Koldenhof vertrekt na dit seizoen bij csv Apeldoorn. De 22-jarige doelman, die afgelopen zomer overkwam van buurman AGOVV en in de jeugd al eerder speelde op het Orderbos, kan komend jaar zijn werk niet meer combineren met voetballen bij csv Apeldoorn. Daniël Krosse, huidig doelman van het tweede elftal, neemt de plaats van Koldenhof in.

De negentienjarige Daniël Krosse begon met voetballen bij Albatross. Bij de club uit Ugchelen doorliep hij (op een jaar AGOVV na) de jeugdopleiding tot hij als tweedejaars A-junior de overstap maakte naar csv Apeldoorn. Bij de rood-gelen begon hij in de JO19-1 en dit seizoen komt de doelman uit in het tweede elftal en de O21.

Krosse is blij dat hij volgend seizoen onderdeel is van het vlaggenschip. “Sinds mijn komst naar csv Apeldoorn gaat het snel. Ik had niet verwacht dat ik al zo snel de stap zou zetten naar het eerste elftal. Het geeft wel aan dat er veel vertrouwen is en daar ben ik blij mee. Ik heb er alles aan gedaan om dit te behalen, maar ik realiseer mij dat ik op alle fronten moet verbeteren om in de toekomst vaste keeper te worden. Daar blijf ik hard aan werken.”