112

Fietsster (14) overleden na ernstig ongeluk in Epe

Epe – Bij een zeer ernstig ongeluk op de Hoofdstraat in Epe is een 14 jarig meisje om het leven gekomen. Het slachtoffer werd nog gereanimeerd maar overleefde het ongeluk niet. De bestuurder van de auto is na het ongeluk doorgereden en liet het 14 jarige meisje aan haar lot over. 

Het meisje werd rond 00.00 uur aangereden door een personenauto toen zij met haar fiets de weg over wilde steken. Hulpdiensten rukten meteen groots uit, naast meerdere ambulances werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Agenten en het ambulancepersoneel hebben het meisje nog gereanimeerd maar hulp mocht niet meer baten. Het meisje overleed ter plekke aan haar verwondingen. 

Het ongeluk gebeurde door een nog onbekende oorzaak op de Hoofdstraat in het Gelderse dorp. Het meisje kwam in botsing met een personenauto. De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto. Deze is na de aanrijding doorgereden. De auto zou flinke schade moeten hebben aan de voorzijde. 

De verkeersongevallen analyse van de politie is ter plaatse en doet onderzoek. De Hoofdstraat is vanwege het ongeluk afgesloten.