Stedendriehoek

Kleding kopen om wensen te vervullen

Zorggroep Apeldoorn e.o. beschikt over een drietal kledingwinkels met een prachtig doel. De winkels zijn te vinden op de locaties Randerode, Casa Bonita en Het Zonnehuis in Apeldoorn en Beekbergen. “In de winkels verkopen we onder andere tweedehands kleding en schoenen. Ze worden beheerd door vrijwilligers.”

“De opbrengst vervult wensen. Het gaat namelijk naar hartenwensen van cliënten. Cliënten van Zorggroep Apeldoorn e.o. kunnen aangeven wat zij het allerliefste een keer zouden willen doen, als hartenwens. Dit kan variëren van dansen met een Spaanse danseres, een vlucht in een luchtballon of nog een keer rijden in een vrachtwagen. Zij wensen, wij vervullen. Een prachtige en creatieve manier om mensen blij te maken en wensen te vervullen. Maar daar hebben we u voor nodig. Om kleding te verkopen, hebben we uiteraard ook kleding nodig. Heeft u nog (zomer)kleding of schoenen over waar u graag iemand anders blij mee wilt maken? Dan kunt u de kleding doneren door het langs te brengen bij één van de drie locaties. Uw ingeleverde spullen worden voor een klein prijsje in het winkeltje aangeboden, waardoor het toegankelijk blijft voor iedereen. En hoe mooi is dat: u maakt dus niet alleen maar mensen blij met nieuwe kleding voor een fijne prijs, maar u zorgt er ook nog eens voor dat iemands wens uiteindelijk vervuld wordt.”

Openingstijden: Zonnehuis (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur), Randerode (dinsdag en donderdag van 13.30 tot 16.00 uur), Casa Bonita (maandag tot en met donderdag van 13.30 tot 16.00 uur).