Stedendriehoek

Banenmarkt bij Groene Hart Service

APELDOORN – Groene Hart Service Personeelsdiensten houdt, in samenwerking met het UWV en Praktijk Centrum Bomen, een Banenmarkt. Die vindt zaterdag 11 maart van 10.00 tot 14.00 uur plaats op het kantoor aan de Stadhoudersmolenweg 52 te Apeldoorn.

Het team van Groene Hart Service Apeldoorn staat de bezoekers zaterdag met raad en daad terzijde: “Wij zijn deze dag aanwezig om u informatie te verstrekken over de branches waarin wij uitzenden en bemiddelen. Tevens is er de mogelijkheid om u in te schrijven als werkzoekende. Aan de hand hiervan kunnen wij contact met u opnemen, zodra wij een passende baan voor u hebben.” Er is zaterdag ook een opleidingsinstantie aanwezig. Hier kunnen bezoekers informatie verkrijgen over diverse opleidingen.
Groene Hart Service heeft in Nederland vier vestigingen: naast Apeldoorn ook in Amsterdam, Gouderak en Nieuwegein. Het bedrijf werkt met een heldere visie: “Zowel onze klanten als onze medewerkers willen zich blijven ontwikkelen. Beide partijen hierin optimaal te matchen, dat is onze uitdaging! Gemotiveerde medewerkers krijg je door kansen te bieden en met gemotiveerde medewerkers kun je een optimale prestatie leveren.” Groene Hart Service profileert zichzelf onder de slogan ‘Ster(k) in werk!’ “Wij zoeken de sterren onder de werkzoekenden en diegene die op zoek is naar een andere baan. Het betreft in dit kader de volgende branches: Groenvoorziening; Logistiek; Bouw; Grond-, weg- en waterbouw; Metaal. Mocht u werkzoekende zijn, of op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan bent u van harte welkom. Kom gezellig aan op ons kantoor aan de Stadhoudersmolenweg. Wij zorgen voor een verse bak koffie of thee.”
Voor meer informatie, telefoon 055-5785535 en website https://groenehartservice.nl/info-apeldoorn