112

Vrouw gewond na ongeluk Gildenlaan

Bij een ongeluk op de Gildenlaan in Apeldoorn is dinsdagochtend een vrouw gewond geraakt. Zij werd in haar scootmobiel aangereden door een automobiliste. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis met verwondingen aan haar been.

Het ongeluk gebeurde rond 08.30 uur op de Gildenlaan. Een automobiliste was onderweg naar haar werk toe, toen het mis ging. De automobiliste reed over de Gildenlaan en wilde afslaan naar de Warenargaarde. Een auto blokkeerde half het fietspad waardoor zij geen goed zicht had. Toen zij optrok kwam er een vrouw in een scootmobiel achter de auto vandaan, die op het fietspad deels stond met een botsing tot gevolg. De vrouw kwam met haar been tussen de auto en de scootmobiel terecht en raakte gewond.

De toegesnelde hulpdiensten hebben zich over de vrouw ontfermd. Zij is uiteindelijk met verwondingen aan haar been overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft van beide partijen een verklaring opgenomen. Zowel de scootmobiel als auto hebben wat schade opgelopen.