112

Bloemen en kaarsjes op de plek waar het dinsdagochtend vreselijk mis ging

Op de plek waar dinsdagochtend een vreselijk drama zich heeft afgespeeld, leggen buurtbewoners woensdag bloemen neer. Naast bloemen zijn meerdere kaarsjes aangestoken en ligt er ook een tekening. 

Dinsdagochtend ging het gruwelijk mis op de Casper Fagelstraat. Rond 11 uur werd een jonge vrouw voor de ogen van haar dochtertje neergestoken. Ondanks alle inspanningen van de hulpdiensten overleed de vrouw ter plekke aan haar verwondingen. De politie kon direct een man oppakken. De man is overgebracht naar het politiebureau en zal daar gehoord worden door de recherche.

Woensdagochtend is het stil in de straat. Een paar buurtbewoners staan buiten en praten over het drama wat zich 24 uur daarvoor heeft afgespeeld. Ook is er een politieagent zichtbaar aanwezig in de straat. De agent laat weten dat hij aanwezig is omdat sommige buurtbewoners toch nog hun verhaal kwijt willen.

De politie heeft dinsdag de gehele dag onderzoek verricht in de straat. Later in de avond werd een appartement doorzocht en vervolgens verzegeld door de forensische opsporing. Of het gaat om de woning van het slachtoffer wilt/kan de politie niet bevestigen.