Entertainment

Geniet van Britse sferen

ZUTPHEN/VORDEN – Ook verliefd op de sfeer van het Engelse platteland en levensstijl? Deel je ook de passie voor Engeland, Schotland, Wales en Engeland? Tijdens de jaarlijkse country & lifestyle fair British Weekend bij Kasteel Vorden kun je je hart ophalen aan unieke en traditionele items, van antiek tot vintage.

Leef je als bezoeker uit aan een keur aan brocante, vintage, collectables en moderne items. Meer dan 80 exposanten presenteren Engels antiek en porselein, glas en zilverwerk, plaids, kilts & country-artikelen, potterie & bloemdecoraties en interieurdecoraties. Natuurlijk is er volop aandacht voor home-made lekkernijen, veelal met Engelse roots. Makkelijk om mee te nemen of gewoon ter plekke te proeven op een van de gezellige terrassen met livemuziek.

Maar er is meer voor de gentleman: oldtimers zijn er nou eenmaal om bewonderd te worden en op zondag vindt er een autorally plaats met de start en finish op het landgoed. En natuurlijk mag ook stijlvolle mode niet vergeten te worden, outdoorkleding met classics als waxjassen, hoeden en outdoor laarzen. Hoog tijd dus om je hakken uit te gooien en te kiezen voor een landelijke, Engelse stijl.

Ook zin om een dagje Engeland te beleven? Dan is British Weekend een prachtige gelegenheid om in een landelijke sfeer inspiratie op te doen en te winkelen en te genieten van de nazomer. Er is elke dag een gevarieerd randprogramma met onder andere roofvogeldemonstraties, schapendrijven, paardenclinics en livemuziek, waaronder The Highland Valley Pipes & Drums.

Het British Weekend vindt plaats van 8 tot en met 10 september, elke dag van 10.00 tot 18.00 uur. Meer informatie via www.britishweekend.nl