Stedendriehoek

Kopers leggeneerste dakpan

ZUTPHEN – De bouw van het project vijftien woningen Looër Enk in de wijk Leesten-Oost in Zutphen bereikte vorige week het hoogste punt. Voor enkele kopers werd dit wel een heel speciaal moment; hen viel de eer te beurt om de eerste dakpannen in het project te leggen.

Het betreft de tweede fase van deelgebied A. Eerder werden hier al zeven woningen gerealiseerd. Met de vijftien nieuwe woningen is straks dit deelgebied klaar. Medio juni is de bouw gestart en naar verwachting worden de woningen in januari 2019 opgeleverd.

Koopmans Bouwgroep realiseert deze woningen volgens haar eigen woonconcept beterBASIShuis. Kenmerkend voor dit woonconcept zijn de diverse mogelijkheden aan indeling en uitstraling. De kopers hadden diverse keuzes, zoals de mogelijkheid voor een dakkapel, maar ook voor een uitbouw of openslaande tuindeuren. Hierdoor krijgen de woningen allemaal hun eigen uitstraling. Kenmerkend voor deze conceptwoningen is ook het gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor de onderhoudskosten laag zijn en de woningen een optimale energieprestatie leveren.

Op dit moment zijn er nog rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen te koop. Zie voor meer informatie de website www.nieuwbouw-leestenoost.nl