Stedendriehoek

Goede zaken voor BioToko

ZUTPHEN – De bouwwerkzaamheden aan de parkeergarage en de nieuwe weg voor BioToko zijn binnenkort afgerond en ook zijn de kortparkeerplaatsen voor de afhalers binnenkort weer beschikbaar. Het gaat goed bij BioToko en dat merkt iedereen.

“Wij hebben het vanaf de opening steeds druk gehad. En dat terwijl we tijdelijk omringd waren door een complete bouwplaats, die door de warrige aanduidingen bij iedereen de oriëntatie liet verdwijnen. Gasten weten ons gelukkig altijd goed te vinden”, zegt Frank Loef.

De NVWA (keuringsdienst) heeft de BioToko aan een grondige inspectie onderworpen en met goed resultaat. “Na enkele dagen in spanning te hebben gezeten, kregen wij het goede nieuws te horen. De monsters die mee waren genomen ter controle, waren goed bevonden. Alle Loefen, een Jansen en de medewerkers zijn trots op elkaar en natuurlijk ook op zichzelf.”

Nog tot eind januari loopt de AH-restaurantactie. “Veel mensen willen dan nog snel de spaarkaart besteden. Dus zoek alle zegels bij elkaar, plak de kaarten vol en kom nog even een gezellige avond rijsttafelen.“ Zie voor meer informatie de website www.biotokozutphen.nl