Stedendriehoek

Finalisten MVO Awards 2016 zijn bekend

ZUTPHEN – De vakjury heeft de finalisten van de MVO Awards 2016 gekozen. Henk Hölscher, voorzitter vakjury: “Door de diversiteit van de genomineerden was het een hele klus om tot een shortlist te komen. Namens de vakjury is het eervolle taak om bekend te maken dat de finalisten voor Zutphen-Brummen-Voorst zijn: Burton Car Company, Ferrocal bv en GroenWerkXL. De finalisten van Lochem-Bronckhorst zijn: Inhetgroen, Kasper Vrielink Dakwerk en WEWI.”

De finalisten zijn allen persoonlijk op de hoogte gesteld. In totaal heeft de organisatie ruim 70 aanmeldingen ontvangen. Voor de regio Zutphen-Brummen-Voorst zijn 26 organisaties genomineerd en voor de regio Lochem-Bronckhorst stond de teller op 14. Meerdere organisaties zijn vaker dan één keer genomineerd.
De volgende stap voor de finalisten is dat zij worden benaderd door Helmich Films voor een nominatievideo, zodat het publiek op zijn favoriet kan stemmen. Donderdag 2 februari 2017 krijgen de finalisten de kans om de jury te overtuigen waarom zij de eerste MVO AWARD verdienen. Samen met de publieksstemmen bepaalt de vakjury de winnaar.

Op dinsdag 14 februari 2017 worden de winnaars van de eerste MVO Awards bekend gemaakt tijdens een evenement waar de liefde, hoe kan het ook anders op Valentijnsdag, centraal staat.