Sport

Stratenvolleybaltoernooi in Zutphen en Warnsveld

ZUTPHEN – Het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi is er ook dit jaar weer in Zutphen en Warnsveld. Dit toernooi is bedoeld voor straat- en buurtteams, die samen een gezellige en sportieve dag willen beleven. Het vindt zondag 2 juni plaats op sportpark ’t Meijerink.

Ook in 2024 pakken WSV Volleybal en FC Zutphen de handschoen weer op. En niet enkel voor Warnsveld, maar voor de hele gemeente Zutphen. Alle straten – dat zijn er in Zutphen en Warnsveld totaal ruim 600 – kunnen één of meer teams inschrijven voor het toernooi. Het toernooi wordt georganiseerd op twee niveaus – een topdivisie voor teams met (enige) volleybalervaring en een eerste divisie voor alle overige teams – dus iedereen kan meedoen. Het maakt niet uit of je ervaren bent of als je nog niet zo vaak (of nooit eerder) hebt gevolleybald.

“Inschrijven kan als je een team hebt met 6 tot 9 teamleden die minimaal 16 jaar oud zijn. Eén van de teamleden is contactpersoon en die regelt ook de betaling van het inschrijfgeld van €15,-. Je schrijft je in met de naam van de straat die je vertegenwoordigt. Let op: we hebben natuurlijk niet onbeperkt ruimte, dus schrijf je snel in via www.wsvvolleybal.nl/aanmeldformulier-stratenvolleybaltoernooi-2024.”

Dit toernooi biedt een geweldige mogelijkheid om je straat of buurt beter te leren kennen en samen te werken aan sportiviteit en gemeenschapszin. “Het programma eindigt met een gezamenlijk afsluiting met de prijsuitreiking en een drankje, maar het biedt de deelnemende teams ook de mogelijkheid om het zelf af te sluiten, bijvoorbeeld met een barbecue in je eigen straat of buurt. Dus help mee om deze mooie traditie voort te zetten en schrijf je straat- of buurtteam zo snel mogelijk in.”