Winacties

Dulfer en Deeldernsamen in Gigant

APELDOORN – Hans Dulfer komt op zondag 4 december samen met zijn band naar poppodium Gigant, Nieuwstraat 377. Jules Deelder maakt als DJ de avond compleet. Dit optreden vindt plaats in het kader van het 40-jarig jubileum van Gigant.

Hans Dulfer en Jules Deelder hebben beiden natuurlijk geen aankondiging meer nodig, en zeker niet in Apeldoorn. Beide heren wisten veelvuldig hun weg naar Gigant te vinden. Deze avond is echter uniek, want Gigant mag Dulfer én Deelder verwelkomen! Saxofonist Hans Dulfer bewijst met zijn band dat hij nog steeds één van Nederlands grootste podiumdieren is en Jules Deelder laat je swingen met zijn indrukkende platencollectie. Verwacht een jazzavond waar nog lang over nagepraat gaat worden…

De deuren van de popzaal openen om 20.00 uur en het concert start om 20.30 uur. Tickets voor het concert kosten €15,-. Vrienden van Gigant betalen €13,-. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van Gigant en via de website www.gigant.nl.

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten voor dit concert, kunnen uiterlijk vrijdag 2 december 12.00 uur een sms sturen (0,60 per sms). Sms: STE<spatie>dulfer naar 4004. De winnaars krijgen telefonisch bericht.