Stedendriehoek

Toyota Wagenmaker stunt met AYGO Cabrio Zomeractie

PRIVATE LEASE VANAF € 6,54 PER DAG

APELDOORN/DEVENTER – Autobedrijf Wagenmaker bv is dé Toyota-dealer voor Apeldoorn en Deventer. Op beide vestigingen heeft men over klandizie niet te klagen, maar dit betekent niet dat je op gezette tijden niet iets leuks kunt organiseren voor de liefhebber. Het bedrijf stunt nu met de AYGO Cabrio Zomeractie, waarbij men in de maanden juli en augustus – zonder aanbetaling! – in een cabrio kan rijden voor de prijs van een normale AYGO.
‘Bij Wagenmaker gaat het dak eraf!’ luidt de slogan die sales manager Theo van Meene van het Apeldoornse filiaal aan de actie heeft gehangen. “Als u nu instapt, rijdt u een AYGO X-Wave met elektronisch canvas dak. U betaalt met private lease dan geen 239 maar 199 euro per maand. In dit maandbedrag is alles verrekend, zoals wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden. U betaalt alleen nog de benzine.”
De actie loopt in beide filialen: in Apeldoorn aan de Steenbokstraat 3 en in Deventer aan de Maagdenburgstraat 3. Op laatstgenoemd adres nam Toyota Wagenmaker per 1 januari van dit jaar Morrenhof bv over. “Al voor die tijd hadden wij de gehele regio Stedendriehoek als ons werkgebied, maar sinds een half jaar hebben onze Deventer klanten daar nu ook een vast aanspreekpunt. Erg handig voor beide partijen”, vindt Van Meene.
De zomeractie is ook ingezet om een wat breder publiek aan het merk Toyota te verbinden, erkent de verkoopleider ruiterlijk. “Zowel deze cabrio als de nieuwe Toyota C-HR, die in het najaar officieel op de markt komt, hebben een sportief uiterlijk en spreken zeker ook jongeren aan.” Van Meene somt nog eens de grote voordelen van het merk Toyota op: “De auto is enorm betrouwbaar en de hybride uitvoering is bijzonder zuinig in verbruik: 1:20 tot 1:26 (afhankelijk van model). En ook heel belangrijk om te vermelden: je hoeft bij deze auto’s niet te stekkeren! Daarnaast spreken de degelijkheid en hoge kwaliteit van het merk tot de verbeelding.”
Belangrijke punten van de uitrusting van de AYGO Cabrio die Van Meene nog graag even wil aanstippen zijn onder andere airconditioning, LED-dagverlichting, bluetooth, lederen stuurwiel en versnellingspook, de centrale vergrendeling met afstandsbediening, de elektrisch bedienbare ramen vóór, de 50/50 neerklapbare achterbank, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, multimediascherm met achteruitrijcamera en de mistlampen vóór. “Profiteer nu van de AYGO Cabrio Zomeractie. Want bij onze cabrio gaat het dak er letterlijk en figuurlijk af!”
Voor meer informatie: www.wagenmaker.nl. Raadpleeg voor meer info ook nog de advertentie in onze krant van woensdag 20 juli, pagina 5, of op www.stedendriehoek.net