Stedendriehoek

Voorjaarspuzzel Nieuwsblad Stedendriehoek

STEDENDRIEHOEK – Wij zijn inmiddels de tel kwijt van het aantal Voorjaarspuzzels dat we u presenteerden. Iedere keer weer leuk en wanneer de Kerstpuzzel – ook ieder jaar – achter de rug is, dan is het sneller mei dan we denken. Tijd voor een nieuwe puzzel, tijd voor nieuwe kansen. En mocht het voorjaarsweer tegenvallen, dan kunt u op uw gemak op de bank, of aan tafel, de puzzel maken en uiteraard zijn er weer mooie prijzen te winnen!

 

Nieuwsblad Stedendriehoek mag zich ieder jaar verheugen in een groter aantal deelnemers. De Voorjaarspuzzel is een begrip geworden en gemakkelijk in te vullen. Duizenden puzzelaars doen er aan mee. Wie niet waagt die niet wint! We stunten deze maand weer met schitterende prijzen. Er zijn twee hoofdprijzen: een fantastische bluetooth speaker, beschikbaar gesteld door RTV Stegeman en een fraaie fiets, beschikbaar gesteld door Harleman Tweewielers. Maar ook de andere prijzen zijn niet te versmaden! Wat dacht u van een heerlijke dinerbon ter waarde van €50,- van Auberge Navet? Voor fijnproevers is een vissalade voor vier personen van De Vischmarkt of één kilo kaas van Marcel’s Kaas uiteraard ook niet te versmaden. Hotel & Thermen Bussloo stelt vijf Ontdekkingsarrangementen voor twee personen beschikbaar. Heerlijk ontspannen in het meest luxueuze wellnessresort van ons land. Easyslim geeft een proefbehandeling ter waarde van € 59,- cadeau. Daarnaast zijn te winnen: drie keer twee toegangskaarten voor filmhuis De Keizer, twee keer twee bioscoopkaarten voor Cinemajestic, een campingpakket van WW-Trading, een waardebon van €25,- van Bloemenmagazijn Margriet, toegangskaarten van Accres voor Glowgolf, Kinderparadijs Malkenschoten en Midgetgolf (telkens twee vrijkaarten). Verder mogen wij namens MediaTornado het speelgoed Lilly Butterfly weggeven en ‘last but not least’ is een föhn van Makso te winnen.

Spelregels
De spelregels? Heel simpel. U bekijkt de drie speciale puzzelpagina’s. In het invulschema staan – genummerd van 1 tot en met 53 – (stukjes van) zinnen die voorkomen in de advertenties op de puzzelpagina’s. Aan u de taak om bij iedere zin de bedrijfsnaam van de adverteerder te vinden. Zet uw oplossingen op de daarvoor bestemde stippellijnen van het invulschema en stuur dit naar Nieuwsblad Stedendriehoek, Postbus 638, 7300 AP in Apeldoorn (zet in de linkerbovenhoek Voorjaarspuzzel 2016). Afgeven aan de  balie aan de Asselsestraat 140 mag ook. Vergeet  niet uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. Wie daar prijs op stelt, mag de goede oplossingen ook mailen naar: puzzel@stedendriehoek.net. De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht en worden in de Stedendriehoek bekendgemaakt.

Uw inzending dient uiterlijk woensdag 22 juni in ons bezit te zijn.

Download hier uw opgaven.

Download (PDF, 953KB)