Stedendriehoek

Tiende editie betoverendebuitenfair Spirit of Winter

APELDOORN – Heerlijk wintershoppen en inspiratie opdoen voor de feestdagen, om je vervolgens onder te dompelen in het leven van de Oranjes op Paleis Het Loo. De tiende (jubileum)editie van Spirit of Winter maakt van woensdag 15 tot en met zondag 19 november, telkens van 10.00 tot 17.00 uur, de warmste winterdagen van het jaar.

Vijf dagen lang vind je hier ruim 150 specialisten, smaakmakers, sfeermakers, trendsetters en nog veel meer. ‘The most wonderful time of the year’ begint op Spirit of Winter. Geniet op één van de verwarmde terrassen van een warm drankje en een home-made lekkernij. Of schuif aan bij een kookdemonstratie waar chef-koks laten zien hoe jij deze feestdagen de sterren van de hemel kookt. Knapperende vuurtjes, duizenden lichtjes, live muziek en het brede aanbod van de standhouders staan garant voor onvergetelijke winterse gezelligheid. Tijdens de Spirit of Winter heb je met je entreebewijs voor het evenement ook toegang tot Paleis Het Loo en zijn tuinen.

Beleef ook Spirit of Winter by Night op vrijdag 17 en zaterdag 18 november van 17.00 tot 21.00 uur. Het paleis is dan wel gesloten. Kijk voor het programma, de deelnemers en meer informatie op www.spiritofwinter.nl. Tickets voor het evenement zijn nu al met korting te bestellen via de actiesite www.spiritofwinter.nl/actie. Men kan in het balkje vouchercode dan het woord ‘stedendriehoek’ invullen.