Stedendriehoek

The TeenZ Company staat op Festival Rauw

APELDOORN – Zaterdag 8 juli treden de TeenZ van The TeenZ Company twee keer op bij Festival Rauw Apeldoorn. De TeenZ worden tijdens dit optreden akoestisch begeleid door de M&M liveband. Het belooft een intiem optreden te worden. Het eerste optreden begint om 12.30 uur. Vervolgens zetten de TeenZ deze bijzondere combinatie om 18.30 uur nog een keer neer. Festival Rauw is een eigentijds feel good festival voor de hele familie op het Zwitsalterrein. Live entertainment, bijzondere gerechten, mooie wijnen en knock out games. Deze games staan vol hinderissen opgezet in een parcours waar de TeenZ ook aan meedoen. 

The TeenZ Company is zang en dans op hoog niveau. Kinderen krijgen de kans om op tienerleeftijd professionele ervaring op te doen, daar waar het écht gebeurt: in de Nederlandse theaters en andere podia. “We geven met een jaarlijks wisselende cast een show weg waar stilstaan gewoonweg niet mogelijk is! In deze fantastische zang- en dansshow met een vleugje theater slepen wij het publiek compleet mee. De show staat vol bekende covers begeleid door de energieke live band M&M. The TeenZ Company gaat uitgroeien tot een begrip voor jongeren die hun zinnen gezet hebben op een succesvolle toekomst in het theater en op andere podia”, aldus een woordvoerder.

“Na de regionale audities begin van dit jaar zijn er negen jonge performers klaargestoomd voor de promotour 2017 van The TeenZ Company. Bij The TeenZ Company staan de tieners centraal, elke tieners is de moeite waard! Tijdens de show en in het proces erom heen leggen we de focus op de tieners. We willen de tieners erkenning en herkenning geven in de kansen en de risico’s die een tienerleven vandaag de dag met zich meebrengen. Het podium dat wij ze bieden, is de perfecte manier om deze boodschap te ondersteunen. Dit alles onder het artistieke leiderschap van Sophia Wezer.

Op diverse grote en kleine festivals in Nederland geven de TeenZ tijdens deze toer fantastische zang- en dansshows weg. Vervolgens gaan ze in het theaterseizoen 2018/2019 knallen met hun gloednieuwe theatertour PrettyTalkZ. De TeenZ zetten een muzikale energieke beleving neer en slepen het publiek compleet mee!