Stedendriehoek

The Original 80s Party belooft grote surprise

APELDOORN – Als vervolg op de succesvolle editie van The Original 80s Party 2016 gaven de organisatoren van het thematische evenement deze week een persconferentie waarin zij onder andere de nieuwe elementen van het evenement van dit jaar presenteerden. Over de aangekondigde ‘Super Surprise Act’ werd zeer geheimzinnig gedaan. De verwachting is dat over dit specifieke optreden nog lang zal worden nagepraat in Apeldoorn en omgeving.

Op zaterdag 28 oktober om 20.00 uur gaan de deuren van de Zwitsalfabriek aan de Vlijtseweg in Apeldoorn weer open voor The Original 80s Party 2017. Na het overweldigende succes van vorig jaar, waarbij in de voorverkoop alle kaarten uitverkocht waren, heeft de organisatie besloten het evenement wederom te laten plaatsvinden.

Tonnie Bruens, Johan Pot, Jan Pieter Moree en Michael Boersma zijn volop bezig met de voorbereidingen van dit evenement. Dit jaar ligt nadruk op authentieke kleding. Michael Boersma geeft aan dat het zeer op prijs gesteld wordt als bezoekers zich zo origineel mogelijk kleden. “Dress to impress! Er zullen prijzen worden uitgereikt in diverse categorieën: beste geklede dame, best geklede heer en mooist uitgedoste groep.”

Tonnie Bruens legt uit dat de locatie uit drie zalen bestaat: “In de ontvangstruimte is gelegenheid voor het fotomomentje. Onder andere op basis van deze foto’s zal de jury haar beslissingen nemen. Vervolgens loopt men door naar De Singlesbar; deze kleine zaal is gezellig ingericht en er zal muziek uit de jaren tachtig te horen zijn die in de grote zaal niet gedraaid wordt. Men kan in de singlesbar relaxen, dansen en een drankje drinken. In de grote zaal gaat het spetterende discofeest plaatsvinden. De grote zaal is geheel ingericht als discotheek in de stijl van de jaren tachtig.”

Authentieke aankleding

“Bereid je in de grote zaal voor op veel discolicht, spiegelbollen, blacklight en swingende voormalige tieners met ‘the moves’ uit hun jeugd”, zegt Jan Pieter Moree van Den Spieker evenementen-organisatie, het Apeldoorns bedrijf dat ook dit jaar de operationele uitvoering verzorgt. “Als primeur kunnen we melden dat de muziek wordt gedraaid door René Verkerk en Lindo Duvall. Deze discjockeys van Radio10 gaan zorgen voor een geweldig feest. De aankleding van het evenement is zo authentiek mogelijk, zodat je echt het gevoel hebt terug te zijn in de jaren tachtig.”

En dan die Super Surprise Act…Op de vraag of er een tipje van de sluier kan worden opgelicht over het grote mysterie, geeft Johan Pot als antwoord: “Kunt u een geheim bewaren? Wij ook, maar zorg dat je er bij bent!” Dit is het onderdeel dat in nevelen gehuld zal blijven tot het doek open gaat. Zie voor meer informatie de website www.80sparty.nl  of volg het evenement op facebook.