Sport

Nieuwe trainingspakken voor Apeldoornse Boys

Marcel Kuiper (links: aanvoerder) neemt de trainingspakken in ontvangst van Guus en Nick Raadgever (beiden eigenaren ‘t Zusje Apeldoorn)

APELDOORN – Restaurant ’t Zusje in Apeldoorn heeft het elftal VE1 van Apeldoornse Boys met een financiële bijdrage in nieuwe trainingspakken gestoken. In het bijzijn van de sponsor werden de nieuwe trainingspakken officieel overhandigd aan het elftal.

Met veel enthousiasme werden de nieuwe pakken verwelkomt, waarna Marcel Kuiper (aanvoerder) Guus en Nick Raadgever (beiden eigenaren ‘t Zusje Apeldoorn) bedankte voor dit uiterst sportieve gebaar en bood beide heren een fraai cadeau aan als blijk van waardering.  Op naar een mooi seizoen aldus de sponsor.

Op de website van de sponsor is te lezen dat je er heerlijk en ongedwongen avondvullend bourgondisch kunt genieten met lekkere tappasgerechtjes in een aantrekkelijke entourage en gezellige sfeer. Bij ’t Zusje gaat het om de totale beleving van lekker eten en gezelligheid.

Apeldoorns Boys elftal VE1
Op de foto staand van links naar rechts: Harry van Elburg, Erwin Duenk (leider), Alain Kiesebrink, John van Zeist, Bennie van Tongeren, André Schol, Jacco Obermeijer, Martie van Essen, Henk Meurs, Jeffrey de Vree, Ruud Jansen, Frank Witteveen.

Gehurkt van links naar rechts: Guus Raadgever (eigenaar ’t Zusje Apeldoorn), Nick Raadgever (eigenaar ’t Zusje Apeldoorn), Marcel Kuiper, Evert Windhouwer, Steven van Duren, Richard van Emst, Edward Sturing, Ron Zonneberg, Gertie van Elburg, Terence Londar.

Op de foto ontbreken: Wesley van Elburg, Stef Vloedgraven, René Le Febre, Marcel Zuidervaart en Maarten Breed.