Sport

Niek Meijer speelt komend seizoen voor csv Apeldoorn

APELDOORN – csv Apeldoorn heeft voor komend seizoen Niek Meijer vastgelegd. De twintigjarige aanvallende middenvelder komt over van derdeklasser VVO uit Velp waar hij bezig was aan zijn eerste seizoen. Daarvoor doorliep de Arnhemmer de gehele jeugdopleiding van VDZ.

“Ik ben blij met mijn overstap naar csv Apeldoorn. Ik zie het als een uitgelezen mogelijkheid om te gaan spelen op een hoger niveau en mij verder te ontwikkelen. Ik heb goede gesprekken gehad waarin vertrouwen in mij werd uitgesproken”, vertelt Meijer, die onlangs zijn CIOS-opleiding heeft afgerond. “Ik besef natuurlijk dat ik hard moet werken omdat het een behoorlijke stap is, maar ik hoop natuurlijk een basisplaats te gaan veroveren.”

Meijer, die in het bezit is van zijn TC3-diploma, wordt naast A-selectiespeler ook jeugdtrainer van de JO12-1. “Afgelopen seizoen heb ik bij VDZ de JO14-1 getraind, dat uitkomt in de vierde divisie. Nu ga ik een leeftijdscategorie trainen waarbij er op een half veld wordt gespeeld. Daar leer ik ook weer van en zo kan ik mij dus ook op trainersvlak ontwikkelen. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.”