Stedendriehoek

Overtuigende zaalvoetbalwinst Pro Futsal Club-Pro sport Centrum

APELDOORN – Pro Futsal Club-Pro sport Centrum won vrijdagavond met 7-1 van HZV Vennewater, dat uitkomt in de eerste divisie A. Doordat Vennewater, in de vorige bekerronde, verrassend eredivisionist HV Veerhuys uitschakelde, was PFC op haar hoede. “Wij begonnen de wedstrijd zeer scherp.”

“Het was Abderrahim Marouane die na drie minuten speeltijd de score opende. PFC speelde in een hoog tempo om de tegenstander niet te veel naar voren te laten komen en niet te veel balbezit te laten hebben. Dit plan werkte. Bij de rust was de stand 3-0 dankzij goals van Abderrahim Marouane en Ishak el magico’ Belhaj.”

“De tweede helft liet hetzelfde beeld zien. Al snel viel het vierde doelpunt door een harde punter van Abderrahim Marouane in het dak van het doel. Daarna volgden er twee prachtige combinatiedoelpunten van wederom Ishak Belhaj en Mohammed ‘el tactico’ Moussaoui.
Het laatste doelpunt is gemaakt door het grote talent uit Apeldoorn Yasser ‘The Talent’ Ishraqi. Yasser Ishraqi had gisteren een hoop publiek en fans op de tribune zitten en bekroonde zijn aanwezigheid door mooi spel en een doelpunt.”

De eindstand werd bepaald door Stan de Boer van Vennewater. Hij nam de eretreffer voor zijn rekening waarmee de eindstand op 7-1 kwam. Op maandag 16 oktober speelt Hovocubo 2 tegen landskampioen ’t Knooppunt. Eén van de twee ploegen wordt de volgende tegenstander van PFC in de beker. Op 1 december mag PFC nogmaals aantreden. “Iedereen is nu al welkom om naar de Mheenhal te komen om onze spelers te steunen.”