Stedendriehoek

Jannes presenteert nieuw album

APELDOORN – Op vrijdag 9 juni om 19.00 uur presenteert zanger Jannes zijn nieuwe album ‘Gevoel van Samen Zijn’ bij de MediaMarkt aan De Voorwaarts in Apeldoorn. Jannes brengt enkele nieuwe hits ten gehore en na het optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en met de zanger op de foto.

2017 Wordt een heel bijzonder jaar voor Jannes; hij zit dan namelijk vijftien jaar in het artiestenvak. Het afgelopen jaar was een bewogen jaar met een lach en een traan, met als hoogtepunt een gouden plaat voor het album Onderweg Naar Jou. 2017 Wordt ook een jaar vol feestelijkheden: er gaan mooie dingen gebeuren. Het nieuwe album is er daar een van.
Ook dit album is tot stand gekomen in samenwerking met Jannes’ vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar. Zomerse klanken, uptempo en gevoelige liedjes wisselen elkaar af en zijn de kenmerken van het nieuwe album.
Het album bevat twaalf nieuwe liedjes en drie liedjes die Jannes opnieuw heeft opgenomen. Eleonora, Ga Maar Weg, en Ik Wil Naar Griekenland zijn hits waar Jannes ooit mee begon. Deze hits zijn in een verfrissend nieuw jasje gestoken.