Stedendriehoek

DECEMBERPUZZEL | Wie niet waagt, wie niet wint!

Hoeveel Decemberpuzzels we inmiddels hebben gepresenteerd? Wij zijn de tel kwijt! Maar met deze gloednieuwe Decemberpuzzel kun je weer geweldige prijzen winnen. Elk jaar doen er meer deelnemers aan de puzzel mee. Logisch, want niet alleen is het heerlijk om te puzzelen, vooral met het koudere decemberweer in aantocht, maar ook is de puzzel makkelijk in te vullen. En natuurlijk zijn er ook dit jaar weer prachtige prijzen te winnen!

Spelregels

De spelregels? Heel simpel. Je bekijkt de speciale puzzelpagina’s. In het invulschema staan – genummerd van 1 tot en met 119 – (stukjes van) zinnen die voorkomen in de advertenties op de puzzelpagina’s. Aan jou de taak om bij iedere zin de bedrijfsnaam van de adverteerder te vinden. Zet de oplossingen op de daarvoor bestemde stippellijnen van het invulschema.

Wat kun je winnen?

Ook dit jaar zijn er tal van ondernemingen die de winnaars van de puzzels verwennen met een mooie prijs. Het jubilerende RTV Stegeman geeft een deurbel met camera van het merk Marmitek Buzz LO weg. Van Bamboe stelt een badjas beschikbaar, Easyslim. nu geeft een intake cadeau ter waarde van 89 euro, Labberton stelt een cadeaubon van 25 euro beschikbaar, Bloemenmagazijn Margriet maakt ook een winnaar blij met een cadeaubon van 25 euro, De Vischmarkt biedt een lekker vispakket bestaande uit 2 haringen en een makreel, De Gezonde Zaak geeft 2x een cadeaubon weg van 25 euro en ook Van Tongeren maakt twee winnaars blij met een cadeaubon van 25 euro.

Hiermee houdt de prijzenparade nog niet op. Integendeel, want Electro World Hamer heeft voor een winnaar een airfryer klaar staan en Sandton IJsselhotel biedt de winnaar een Afternoon Tea voor twee personen ter waarde van 26 euro per persoon. Ook zijn er culturele prijzen te winnen. Museum More stelt 2×2 entreekaarten voor Kasteel Ruurlo beschikbaar, Museum De Waag 2×2 vrijkaarten (beschikbaar gesteld door Deventer Verhaal) en Mimik geeft 3×2 filmkaarten weg.

En nee hoor, ook hier stopt de prijzenregen nog niet. Central Kitchen heeft een sushi cadeaubon van 25 euro voor de winnaar, Mevrouw Noot stelt 3x een notenpakket à 25 euro beschikbaar, Marcel’s Kaas (Kaas van het Loo) maakt een winnaar blij met 1 kilo kaas en ‘t Pannekoekhuis Apeldoorn geeft 3x een cadeaubon van 25 euro weg.

Wel een heel bijzondere prijs is die van Escape Room Deventer; zij bieden de winnaar de Agatha Escape Room voor 4 personen aan ter waarde van 120 euro. Ook Cantina del Vino heeft een mooie prijs beschikbaar gesteld, namelijk een proeverijpakket dat bestaat uit vijf flesjes, inclusief bubbels, proeverij-uitleg, proefformulieren en scorekaarten ter waarde van 75 euro.

Oplossing

Stuur de oplossing naar Nieuwsblad Stedendriehoek. Dit kan door een mail te sturen naar puzzel@stedendriehoek.nl, of door de oplossing op te sturen naar Postbus 638, 7300 AP in Apeldoorn (zet in de linkerbovenhoek Decemberpuzzel 2020). Afgeven aan de balie aan de Asselsestraat mag ook. Vergeet niet je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht en worden in Nieuwsblad Stedendriehoek bekendgemaakt. De inzending dient uiterlijk woensdag 6 januari 2021 in ons bezit te zijn.

Waar vind ik de puzzel?

Natuurlijk is de Decemberpuzzel ook in onze krant verschenen, maar wie dit niet voorbij heeft zien komen kan hem via de volgende link vinden: https://www.stedendriehoek.nl/krant/wk49-2020-decemberpuzzel/