Stedendriehoek

CuCu: de nieuwste Koekoeksklok die jou van tijd laat genieten

Je kijkt naar de klok en je weet hoe laat het is. Uiterst functioneel, maar eerlijk gezegd niet zo spectaculair. Door de jaren heen hebben we al vele klokken voorbij zien komen, maar tot op heden is er nog geen innovatieve manier geweest voor het gebruiken van de klok en van de tijd. Aangezien tijd een belangrijk onderdeel is in de manier van ons denken en doen, zouden we graag willen dat je van tijd geniet en niet denkt ‘ik moet dit doen’ of ‘shit, ik ben te laat’. Dit is de reden waarom Planet Freshness de CuCu introduceert: de moderne versie van de Koekoeksklok die gegarandeerd een glimlach op je gezicht tovert.

De CuCu verdient zijn naam niet zonder een koekoeksvogel die zich regelmatig laat zien. We kunnen ons echter wel voorstellen dat je er genoeg van krijgt om elke keer weer, dag in dag uit, naar hetzelfde vogeltje te kijken. Hiervoor heeft de CuCu een perfecte oplossing: de mogelijkheid om te wisselen van vogeltje. Of het nu een Sheldon van The Big Bang Theory is of de presidentskandidaat Donald Trump; er zijn vele variaties mogelijk.

Natuurlijk is dit niet alles wat de CuCu te bieden heeft. De CuCu werkt op batterijen, waarvan je de status kunt bekijken op je CuCu app. Ook kun je de CuCu naar persoonlijke smaak aanpassen door het vervangbare venster. Op deze manier past je CuCu altijd bij het interieur. Ook combineert de CuCu de fysieke klok met een multifunctionele app. Met deze app is het mogelijk je eigen geluiden te kiezen, de CuCu te koppelen aan iCal, een Wifi hotspot te maken en natuurlijk de tijd in te stellen! De tijd is prachtig gevisualiseerd door middel van led-belichting, die je ook kunt bedienen en instellen met de CuCu app.

Wij kunnen ons voorstellen dat je graag een CuCu wilt hebben; wij gunnen je hem ook van harte! Op dit moment is de CuCu een Kickstarterproject dat gebaseerd is op crowdfunding. Dus als je écht van je tijd wilt genieten en iedere morgen blij wakker wilt worden, vragen we je backer te worden van dit geweldige project. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar: http://www.cucuclocks.com

De CuCu is een project van Planet Freshness. Dit is een stichting die (jonge) entrepreneurs helpt om het meeste uit hun ideeën halen, zodat zij een succesvolle onderneming kunnen starten. De opbrengst van de CuCu gebruikt Planet Freshness om de dromen van deze entrepreneurs te verwezenlijken