Stedendriehoek

Cosmetisch spreekuur nieuw in Gelre Apeldoorn

APELDOORN – Met ingang van deze maand kan iedereen met een cosmetische vraag terecht bij het cosmetisch spreekuur in Gelre ziekenhuizen Apeldoorn. Mensen met vragen over gezichtsverfraaiing, ooglidcorrectie, buikwandcorrectie en borstvergroting krijgen hier persoonlijk advies.

 

“Wij geven de cliënt deskundig advies over welke behandeling het beste past bij zijn of haar cosmetische vraag”, aldus plastisch chirurg Karine Oostrom. “Zonder tussenkomst van de huisarts kunnen mensen een afspraak maken, omdat de zorgverzekeraar de kosten voor cosmetische ingrepen niet vergoedt. Belangrijk voordeel is dat het eigen risico van de zorgverzekering niet wordt aangesproken.”

Het eerste consult kost €50,- en kan direct per pin of contant worden betaald. Er wordt desgewenst een offerte gemaakt voor de gekozen behandeling. Besluit iemand over te gaan tot behandeling, dan geldt voor een aantal ingrepen dat de kosten voor het eerste consult hiermee worden verrekend.

De plastisch chirurgen die advies geven en de ingrepen uitvoeren, hebben veel ervaring in genoemde cosmetische ingrepen. Zij voeren deze ingrepen uit in een veilige omgeving, bij Gelre ziekenhuizen Apeldoorn. De plastisch chirurgen zijn allen erkend door en lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie. Daarnaast zijn zij lid van internationale verenigingen voor cosmetische en /of handchirurgie. Zij werken een aantal dagen per week in één van de reguliere ziekenhuizen in de Stedendriehoek: Gelre ziekenhuizen Apeldoorn en Zutphen en het Deventer Ziekenhuis. Daar bieden zij algemene plastische chirurgie vanuit de verzekerde zorg en verzorgen zij samen met andere specialismen het Handen Expertise Centrum.

Het cosmetisch spreekuur is onderdeel van het samenwerkingsverband Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek (CCS). Voor meer informatie, zie de website gelreziekenhuizen.nl/cosmetisch-spreekuur of bel naar 055-5811300.