Stedendriehoek

Cinemajestic stuurt filmfansnnaar opnamestudio’s Londen

ZUTPHEN – Sinds half november is de nieuwe kaskraker Fantastic Beasts And Where To Find Them bij Cinemajestic te zien. Inmiddels hebben al duizenden filmfans de rolprent bekeken bij de bioscoop op De Mars.

Als spectaculaire actie konden bezoekers via de facebookpagina van de bioscoop een geheel verzorgde trip naar London winnen, met als hoogtepunt twee tickets voor de Warner Bros Studio Experience. De bekendmaking van de winnares, Samantha van de Baan, zorgde voor een zenuwslopend hoogtepunt.

Het is de wens van iedere fan om een bezoek te brengen aan de officiële opnamestudio’s van Harry Potter en Fantastic Beasts. Nu dit te combineren is met een prachtige city trip naar London, is het prijzenpakket helemaal compleet. Via de facebookpagina van Cinemajestic kon de bezoeker een trip naar London winnen, inclusief vliegtickets en hotelovernachtingen. Bezoekers deden massaal mee aan deze actie; maar liefst 4.600 deelnemers waren in de race om de prijs in de wacht te slepen. Samantha van de Baan heeft haar prijs, in de vorm van een grote cheque, in de bioscoop in ontvangst genomen en gaat snel op zoek naar een datum om op reis te gaan.

Fantastic Beasts And Where To Find Them is nog zeker enkele weken te zien bij Cinemajestic. Een compleet avondje uit in Zutphen kan in servicebioscoop Cinemajestic op bedrijventerrein De Mars. Het theater beschikt over vier zalen met elk 160 tot 180 stoelen, waarin tot zevenhonderd bezoekers van de nieuwste films kunnen genieten. Service staat bij Cinemajestic hoog in het vaandel, want tijdens de film kunnen bezoekers met één druk op de knop een bestelling voor een snack of drankje doorgeven. De bestelling wordt aan de stoel gebracht. Achteraf kunnebezoekers in het Grand Café nagenieten van een hapje en een drankje.