Ondernemend

Een compleet schoonheidsinstituut

ZUTPHEN – Achter Scapino, in het centrum van Zutphen, is een heel compleet beauty center geopend. Sinds begin maart is hier Perfect Age Beauty Center gevestigd. Hier kunnen klanten zich echt laten verwennen. Van wimpers en gezichtsbehandelingen, tot een nieuwe coupe, een ‘zonnebankje’ of, op vooraf bepaalde dagen, specifieke behandelingen waaronder botox of vetbevriezing. Monique Geltink, eigenaresse, staat met haar team klaar om klanten te ontvangen en volledig in de watten te leggen.

“Zutphen was duidelijk toe aan een compleet beauty center met zonnestudio. In zonnestudio Suncenter Zutphen bevinden zich maar liefst 3 Ergoline zonnebanken van de nieuwste Ergoline 1600 tot de Avantgarde 600 voor wie het bruiningsproces iets rustiger wil laten verlopen. Het is nu al zo druk dat we ons geen betere start hadden kunnen wensen. Met onze kapster die gespecialiseerd is in extensions en keratinebehandelingen zijn we net even wat anders. Wat is er leuker dan met een nieuwe coupe, mooi verzorgde nagels en  wimpers en een heerlijk verzorgde huid na een facial naar huis te gaan.”

Het grote aanbod behandelingen bevat onder andere wimperextensions, wenkbrauwshape met hennaverf, nagelstyling, schoonheidsbehandelingen (zoals gezichtsbehandelingen), maar ook tanden bleken en duurzaam ontharen. “Wij ontharen door middel van duurzaam laseren met een diode laser, dat tot betere resultaten leidt dan IPL.” Ook botox en filler behandelingen zijn mogelijk, net als vetbevriezing. Deze behandelingen gebeuren door bekwame, gecertificeerde specialisten.

 

Het taboe voorbij

Monique is een ervaren onderneemster en een beauty center als deze is wat zij altijd miste in haar omgeving: een compleet center waar je voor veel behandelingen terecht kunt, van nagelstudio tot schoonheidsspecialist en van wimpersalon tot zonnebank. “Maar ik wilde nog meer. Ik wilde echt inspringen in deze tijd. Bijvoorbeeld steeds meer mensen hebben genoeg van hun rimpels en willen ze laten verminderen of verwijderen met botox. Het taboe daarop is gelukkig voorbij. Omdat dit soort behandelingen door een vakspecialist uitgevoerd moeten worden, kwam ik uit bij het concept van dr. Robert Schoemacher.”Na veel voorbereiding en uitgebreide gesprekken kon Monique een Perfect Age Beauty Center by Robert Schoemacher in Zutphen starten. “Naast ons vaste team van zes medewerkers komen de specialisten van Perfect Age op afspraak voor vetbevriezing, diode laser en botox. Deze specialisten werken volgens de principes en richtlijnen van dr. Robert Schoemacher en daarmee bieden wij de hoogst mogelijke kwaliteit.”

 

Ook voor opleidingen
Voor diegenen die graag zelf willen leren ‘nagelen’ of ‘wimperen’, of wel een opleiding willen volgen tot nagel- of wimperstylist, biedt Monique deze mogelijkheid. Met het beste acrylmerk Tammy Taylor uit Amerika leert u het nagelvak tot in de puntjes. Als premium salon van Lash eXtend, Nederlands grootse merk in wimpers, worden er hoogwaardige cursussen en opleidingen gegeven. Informeer bij de vestiging in Zutphen hiervoor.

 

Perfect Age Beauty Center is dé franchiseformule van cosmetisch arts Robert Schoemacher. Het is mogelijk om in een Perfect Age Beauty Center specialistische hoogwaardige behandelingen te laten uitvoeren. Deze behandelingen worden uitgevoerd door specialisten, waaronder cosmetisch arts dr. Robert Schoemacher.

 

Informatie
Perfect Age Beauty Center Zutphen
Gasthuisstraat 9
7201 MN Zutphen
www.beautycenterzutphen.nl