Stedendriehoek

De grootste trouwbeurs van de regio

TEUGE – Op zondag 8 oktober, van 11.00 tot 17.00 uur, zijn aanstaande bruidsparen van harte welkom bij E-Deck in Teuge. Tientallen leveranciers uit de trouwbranche zullen zich hier presenteren. Alle grote namen uit de regio zijn vertegenwoordigd.

Gedurende de dag zijn er inspiratie-sessies en leuke workshops. Er is een groot horecaplein met een kleine lunchkaart. Een uitje voor de hele dag! De entree is gratis en voor de eerste bruidsparen is er een goodiebag met leuke items.

Dat het een regionaal event is, blijkt uit de betrokken partijen: initiatiefnemers zijn Peter Lammers (bruidsfotograaf) en Marlene Haage (fotograaf), beiden uit Deventer. De aankleding van de 1000 vierkante meter beursvloer wordt gedaan door Miranda ter Voorde van Meesterlijk Geschikt. TeBe Evenementenservice – eveneens uit Apeldoorn – levert alle meubilair en een ceremonieopstelling. Cateraar Fine Food Factory (onder andere de cateraar van Landgoed Klarenbeek) verzorgt een groot horecaplein. De exposanten zijn allemaal bekend in de regio!

Bruidsparen kunnen gratis tickets registreren via de website www.duurzaam-trouwen.nl/apeldoorn. Instagram: instagram.com/duurzaamtrouwen. (Foto: Peter Lammers