112

Gewonde bij ongeluk in Vaassen

Op de Laan van Fasna in Vaassen heeft woensdagmiddag een frontale aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelbusje en één personenauto. Twee personen raakte daarbij gewond. Een van hen is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur nadat door een nog onbekende oorzaak een van de twee voertuigen deels op de verkeerde weghelft terecht kwam en in botsing kwam met een tegenligger. Beide auto’s raakte door de botsing van de weg. De bestelbus kwam in greppel tot stilstand.

De hulpdiensten waaronder de brandweer, waren snel ter plaatse. De bestuurder van de personenauto zat bekneld en moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijdt. De brandweer heeft de deur van de auto moeten verwijderen. De bestuurder, een man, is vervolgens door het ambulancepersoneel nagekeken en behandeld waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de bestelbus raakte lichtgewond en is ter plekke nagekeken en behandeld, vervoer naar het ziekenhuis was niet noodzakelijk. Bij aanhoudende klachten moest hij contact opnemen met de huisarts.

De Laan van Fasna werd vanwege de aanrijding tussen de Deventerstraat en de Eekterweg, volledig afgesloten. Dit zorgt ervoor dat vrachtverkeer muurvast staat. Inmiddels is een berger ter plaatse om beide voertuigen af te slepen