Stedendriehoek

Informatieavond over stoma en werk in Gelre Zutphen

ZUTPHEN – De Nederlandse Stomavereniging afdeling Gelderland/Overijssel verzorgt in samenwerking met de stomaverpleegkundigen van Gelre ziekenhuizen Zutphen op maandag 18 januari een informatieavond voor stomadragers, partners en andere belangstellenden.

 

De bijeenkomst wordt om 19.00 uur geopend met een woord van welkom en een uitleg over de Nederlandse Stomavereniging door voorzitter C. de Man. Na de presentaties door de stomaverpleegkundige over ‘Veranderingen binnen de zorg’ en C. de Man over ‘Stoma en werk’, is er gelegenheid om ervaringen, wensen en gedachten uit te wisselen. De sprekers hopen op deze avond antwoord te kunnen geven op vele vragen en problemen rondom de stoma. Daarnaast verlenen de firma’s CombiCare en Coloplast voor stomamaterialen hun medewerking aan deze avond. Zij vertellen over hun materialen en service.

Deze informatieavond is op maandag 18 januari in het restaurant van Gelre ziekenhuizen Zutphen, Den Elterweg 77. De ontvangst is vanaf 18.30 uur met koffie en thee en na de presentaties kan onder het genot van een hapje en een drankje nog worden nagepraat tot ongeveer 21.30 uur. De bijeenkomst is gratis, parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden is verplicht en kan tot zondag 17 januari bij de contactpersoon van de Stomavereniging per e-mail: jhmbusschers@home.nl of telefoon 053-4768064.
Zie voor meer bijeenkomsten de website www.gelreziekenhuizen.nl/agenda