112

Opnieuw ongeval op beruchte plek in Warnsveld

Foto: Persbureau LDGFotografie

Warnsveld – Op de kruising Lochemseweg met de Almenseweg bij Warnsveld heeft woensdagmiddag voor de zoveelste keer een aanrijding plaatsgevonden. Ditmaal botste een bedrijfsbusje en een personenauto op elkaar.

Hulpdiensten kregen rond 15.45 uur de 112 melding binnen, naast de politie kwamen er ook twee ambulances ter plaatse om de inzittenden van beide voertuigen te onderzoeken en te behandelen. Voor zover bekend raakte er niemand dusdanige gewond dat deze mee moet naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen raakte door de botsing flink beschadigd. De mini, zal zelfs als total loss worden beschouwd. De provincie en de gemeente zijn al jaren aan het praten om de kruising veiliger te maken. Op deze plek gebeuren namelijk maandelijks meerdere aanrijdingen.

Door het ongeval onder vindt het overige verkeer aardig wat hinder, zij worden door aanwezige agenten langs het ongeval heen geleidt.

De zwaar beschadigde voertuigen moeten door een berger worden afgesleept. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk, de politie hoopt aan de hand van verklaringen dit helder te krijgen.