Ondernemend

Ontspannen, genieten en tot inzicht komen

Een gloednieuwe camping, niet alleen in uiterlijk, maar zeker ook in visie. Een plek waar je tot rust komt, kunt genieten van de natuur, maar waar je ook nieuwe inzichten op kunt doen. Deze bijzondere camping, prachtig gelegen aan de Berkel, opent op 21 april voor gasten. Met als slogan een camping voor mensen die toekomst willen’.

Mura heeft met haar man het terrein, waar nu hard wordt gewerkt, vorig jaar gekocht. “Wij wilden een kleine, maar exclusieve camping waar het genieten en verdiepen is voor iedereen. De camping heeft 35 kampeerplekken, 5 camperplekken, 2 recreatievilla’s waarin plaats is voor acht personen, een groepsruimte, een luxe sanitair gebouw, een sauna en een buitenkeuken.”
De nuchtere Mura zorgt ervoor dat de gasten met een verrijkte ervaring weer naar huis gaan. Esther is haar rechterhand. We ontdekken al wandelend de omgeving en geloof me…die is prachtig! Vlakbij is de dorpskern waar een supermarkt en een zwembad is te vinden, maar zwemmen kan natuurlijk ook in de stromende Berkel, die pal aan de camping ligt.

Een camping met een eigen visie
Het terrein is groot en ruim opgezet met een circulaire indeling. Mura gebruikt de vier elementen aanwezig op het terrein als bron van inspiratie. Een grote fontein op het midden van het terrein is het middelpunt. “Er zijn veel vragen bij mensen en soms kan het moeilijk zijn om dan tot rust te komen. Bij ons is iedereen uiteraard vrij om zelf te bepalen of je ergens aan mee doet, maar wij bieden genoeg om vragen te kunnen beantwoorden. Zo is het mogelijk mee te doen aan geleide meditaties, waarbij je heerlijk tot rust, inzicht en ontspanning komt. Maar ook kun je deelnemen aan wandelingen in het mooie coulisselandschap van de Achterhoek. Wij hebben een beleving/ervarings pad aangelegd met oefeningen/wijsheden direct naast de camping. Hier kun je tot jezelf komen, maar ook tot andere inzichten en de eenheid van leven ontdekken.” Zoals Mura het mooi verwoordt kun je hier in harmonie met het doel van je leven komen, bewust van jezelf, de toekomst en vooral ook je eigen positie in nemen in het geheel.
De camping staat in het teken van het tijdperk van nu: het Watermantijdperk. “Voor liefhebbers is het mogelijk hierin lessen te volgen gedurende je verblijf, maar ga je liever zwemmen of wandelen? Dan kan dat ook. In de groepsruimte kunnen gasten elkaar ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee.”
De wandelingen, meditaties en groepsgesprekken zijn het hele jaar door bij te wonen, ook als nieuwsgierige, bezoeker en passant. Domein Groot Besselink is een complete camping, waar rust en ruimte centraal staan. Het is geschikt voor gezinnen, vrienden, eigenlijk voor iedereen. De camping is low-alcoholisch en non smoke.

Domein Groot Besselink
Lage Lochemseweg 31C, Almen
www.grootbesselink.nl