Ondernemend

LED voor elke gelegenheid

TWELLO – Het is druk bij LEDStripXL.nl en zo’n 250 pakketten verlaten per dag hier het pand. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van LED. Het is dan ook toepasbaar voor allerlei doeleinden. Pimp je keukenkastjes aan de onderzijde met een LED-strip en een totaal nieuwe uitstraling van de keuken is het gevolg. Verlicht je kamer, aquarium, badkamer of kantoor met LED-strips of ga voor een totaal kleurenconcept met gekleurde strips die op afstand te bedienen zijn. Zo creëer je voor elke situatie de juiste sfeer.

“Het afgelopen jaar zijn wij zo gegroeid dat ik een nieuwe fulltime medewerker ga aannemen en de eerste kandidaat komt binnenkort al op gesprek”, zegt Frank Ottens, eigenaar van de winkel. “Het is een goede stap geweest om een showroom te beginnen in Twello. Sterker nog, ik begin nu al uit de ruimte te groeien en daarom hoop ik de showroom volgend jaar uit te breiden.”

Frank en zijn team hebben alle kennis in huis om klanten van een goed advies te voorzien. “Wij hebben alle kleuren van de regenboog beschikbaar als losse LED-strip met LED-chips die puur deze kleur leveren. Hier zijn LED-strips verkrijgbaar in elke kleur, lengte, diverse lichtopbrengsten en waterdichtheidsmaten. En daarmee zijn wij uniek.” Frank heeft zo’n lange ervaring in de LED-verlichting, dat deze geen geheimen meer voor hem heeft. Dat merken de klanten en inmiddels verlaten dagelijks vele pakketten het magazijn. “Met de showroom erbij kunnen wij klanten persoonlijk adviseren. Elke situatie is immers anders. Daarbij hebben wij hier meer artikelen dan LED-strips. Zo hebben wij ook elektrische artikelen en accessoires voor bijvoorbeeld laptops en kabeltjes en opladers voor smartphones en spelcomputers. Iedereen kent het wel: steeds weer de oplader van de telefoon kwijt zijn. Bij ons kun je heel eenvoudig en tegen altijd een scherpe prijs een (reserve)kabel kopen. En er komen dagelijks nieuwe artikelen in het assortiment.” 

Bij LEDStripXL.nl zijn veel verschillende kleuren en maten LED-verlichtingstrips te koop. Naast de standaard LED-strip wit, leveren zij ook RGB LED-strip, multikleur-strips en LED-strip RGBW, die bestaat uit de kleuren rood, groen, blauw en wit, waarmee ook alle andere kleuren gemaakt kunnen worden. En is de gewenste lengte niet standaard aanwezig? Dan wordt het op maat gemaakt.

LED-strip voor de bouw
Er worden bij LEDStripXL.nl ook verscheidene soorten werkverlichting met LED aangeboden. “Hierbij valt te denken aan een LED-bouwlamp of de energiebesparende werkverlichting met LED met bewegingsmelder. Zo heeft Frank een aantal grote klanten aan wie hij (bij)verlichting levert voor bijvoorbeeld Infra en bouwbedrijven. “Eigenlijk is dit heel logisch. De stroken LED-licht passen perfect bij de stroken in de wegenbouw.”

Ruime ervaring
Sinds 2010 is het team van Frank al actief op het gebied van alles wat met LED-verlichting te maken heeft. “Hier is een ruim assortiment te vinden met LED-stripverlichting en LED-bouwlampen, waarmee op duurzame wijze elke ruimte kan worden verlicht. En natuurlijk staan service en kwaliteit hier hoog in het vaandel. Wij hebben een webwinkel waarin veilig met iDeal wordt betaald of achteraf en retourneren is altijd gratis.” 

Website: www.ledstripxl.nl. Adres: Molendwarsstraat 66, Twello

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur (gesloten op zaterdag).