Ondernemend

Ideale tassen voor het sporten

Sporttassen, je hebt ze in alle vormen, groottes, kleuren en soorten. Voor elke sport is wel een passende sporttas te bedenken. In de ene tas met een racket passen, in de andere juist 2 paar schoenen. En soms is een extra compartiment wel handig.

Rugtassen

Ze zijn super handig als je veel spullen mee moet nemen en het gewicht is ook mooi verdeeld over je rug wat er voor zorgt dat het minder zwaar voor jou is. Ze zijn er in alle maten. Bijvoorbeeld een kleine rugtas voor als je naar training gaat en je sportkleding al aan hebt of een grote voor als je een  wedstrijd hebt. Hoe handig ook, de rugtas is niet altijd de beste optie om te kiezen. Het is bijvoorbeeld lastig om makkelijk bij die spullen te komen die onderin liggen als je hem vol hebt gepropt. Je herkent het wel, na je werk nog snel even langs de supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, dan is wat extra ruimte wel handig. Met alleen een rugtas ga je het dan niet redden. Een tote bag is dan zowel stijlvol als praktisch, je kan er veel in kwijt en het ziet er beter uit dan een shopper die je anders weer zou moeten kopen.

Schoudertassen

Een schoudertas komt vaak voor als sporttas en is vooral handig als je niet veel mee hoeft te nemen aangezien ze vaak aan de kleinere kant zijn. Het is soms wel makkelijker omdat je snel en eenvoudig bij je spul kan alleen als de tas wat aan de zwaardere kan is door dat er veel spul in zit kan het wel zwaar zijn voor je schouder en er voor zorgen dat je in onbalans kan komen. Verder is het een prima tas voor een sport waar je  niet veel voor nodig heb.

Duffel bag

Een grotere variant van de schoudertas op een manier, je draagt deze namelijk ook vaak op je schouder alleen deze gaat vaak diagonaal dus je draagt hem op je ene schouder maar hij hangt dan aan de andere kant van je lichaam. Het zijn ideale sporttassen, je hebt verschillende vakken met vaak 1 grote waar je groot en deels van de sport spullen in kwijt kan. Je hebt ze ook met een extra vaak aan de onderkant waar je bijvoorbeeld je schoenen in kwijt kan zodat niet alles in je tas vies wordt. Wat wel wat een nadeel is dat je als je hem vol hebt met je sportspullen het soms moeilijk is om iets te vinden zonder dat het een puinhoop wordt in je tas.

Trolleytas

Een sport tas op wielen, ideaal als je veel spul mee moet nemen en je niet je rug of schouder wil belasten door het gewicht. Je kan er veel spul in kwijt wat echt ideaal is alleen je hebt natuurlijk wel het nadeel dat je soms moeilijk bij een trap om hoog komt en het kan wel zwaar worden als je bijvoorbeeld een helling op moet of een andere heuvel. Al is het wel een groot voordeel dat je op andere momenten niet vast zit met rug of schouder pijn door de tas.