Ondernemend

Fitter, energieker en gezonder met Metabolic Balance®

EEFDE – We eten te veel koolhydraten (suikers) en we eten de hele dag door. We eten niet de voedingstoffen die we werkelijk nodig hebben. Belangrijke stoffen zoals eiwitten, vitaminen en mineralen krijgen we onvoldoende binnen en we drinken ook vaak te weinig water. Hierdoor raakt de hormoonhuishouding uit balans.

“Dit merk je aan vermoeidheid, weinig energie, een opgeblazen gevoel, toename in gewicht, gezondheids- of overgangsklachten, hoge bloeddruk of hoog cholesterol. Veel klachten liggen ten grondslag aan een verstoorde stofwisseling (metabolisme)”, vertelt Sabine van den Biezenbos.

“Met het Metabolic Balance®-programma pak je de onbalans van je stofwisseling en je hormoonhuishouding aan. Het is meer dan alleen afvallen. Het gaat ook om de verandering van je eetpatroon en je leefwijze. Je moet bereid zijn om er moeite voor te doen en te willen veranderen.
Dan zal deze verandering blijvend zijn en geeft je levenslang resultaat. Op een gezonde manier blijf je lekker eten, blijf je op gewenst gewicht en vooral… je goed voelen!”

Het programma is gebaseerd op normale voeding, die overal verkrijgbaar is. Géén poeders, pillen en shakes. Sabine: “Bij Metabolic Balance® gaat men uit van jouw stofwisseling, het is geen standaardplan. Met persoonlijke bloedwaarden en jouw gezondheidsgegevens wordt een persoonlijk voedingsplan samengesteld. Je eet eiwittten, koolhydraten en vetten in de juiste verhouding. De vetverbranding wordt gestimuleerd, waardoor eten wordt omgezet in energie in plaats van vet. Deze combinatie beinvloedt je stofwisseling (metabolisme) en je hormoonhuishouding. Je lijf komt weer in balans door de voeding die het nodig heeft.”

Ze vervolgt: “Stap voor stap geef ik je begeleiding, ondersteuning en werken we samen aan deze verandering. Ik vertel je wat voeding doet, hoe het werkt en wat het met jou doet. Ik geef inzicht in het achterliggende werkingsmechanisme van het lichaam en daardoor zal het ‘makkelijker’ gaan om anders te leren eten. Ook geef ik je praktische tips en kookadviezen.”

Sabine, tenslotte: “Is dit voedingsprogramma iets voor je? Meld je dan aan voor de gratis informatieavond op donderdag 17 november of maak een afspraak voor een gratis consult met persoonlijk advies.” Kijk voor meer informatie op de website www.sabinevandenbiezenbos.nl