Zorg

Ron Velthuis is 40 jaar arts voor natuurgeneeskunde

Ron Velthuis is 40 jaar arts voor natuurgeneeskunde .Hij adviseert zijn patiënten gewoonlijk natuurlijke middelen zoals plantaardige middelen, vitamines, enzymen en mineralen.

Recent is hij komen werken in ‘den Oldenhof’ te Gorssel.

Een van de therapieën waar hij al die tijd mee bezig is, heet ‘chelatietherapie’. Deze behandeling gaat met anderhalf uur durende infusen, en is vooral doeltreffend bij patiënten met hart-vaatziekten.

Door een vorm van azijnzuur in het infuuszakje wordt  met elk infuus een klein deel van het kalk en zware metalen uit de vaatwand  van de client/patient onttrokken.

Deze  gebonden afvalstoffen worden via de urine afgevoerd. Op deze manier worden de vaten telkens opnieuw gereinigd.

Wanneer een patiënt klachten heeft  van  vernauwing in de bloedvaten ,bijvoorbeeld etalagebenen of  angina pectoris of CVA, dient hij/zij minstens 20 van deze infusen met regelmaat (bij voorkeur wekelijks) te krijgen.

Velthuis heeft gemerkt dat patiënten, die in het verleden een kuur gehad hebben en vervolgens met de onderhoudsbehandeling  (4 tot 6 x per jaar een infuus) gestopt zijn, opnieuw klachten kunnen krijgen.

In zo een geval blijkt dat wanneer wekelijks chelatie infusen worden opgestart , dat er aanzienlijk sneller weer baat optreedt , zoals verdwijnen van pijn, meer energie, lagere bloeddruk.

Een aanrader dus! Wat ook prettiger is dan in de begintijd van

chelatietherapie: de infusen duren sinds +/- 2008 anderhalf uur, terwijl men voor die tijd 3 volle uren aan het slangetje moest zitten !

De website van Ron Velthuis: www.natuurarts-praktijk-zutphen.nl