Sport

Kaartverkoop FC Twente-uit naar 0 loyaliteitspunten

 

Op zondag 25 februari speelt Go Ahead Eagles in De Grolsch Veste tegen FC Twente. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf willen supporten, kunnen naar de wedstrijd afreizen middels een busregeling. De aftrap van het duel is om 14:30 uur.

Er zijn 1.000 kaarten beschikbaar voor onze supporters, verdeeld over maximaal 21 bussen. Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer af te reizen of voorafgaand aan de wedstrijd een bezoek aan de binnenstad van Enschede te brengen. Er zal gewerkt worden met loyaliteitspunten.

VERKOOPPERIODES

  • Eerste verkoopperiode*: van donderdag 8 februari (17:00 uur) tot en met maandag 12 februari (14:00 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 10
  • Tweede verkoopperiode: van maandag 12 februari (15:00 uur) tot en met woensdag 14 februari (14:00 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 5
  • Derde verkoopperiode: van woensdag 14 februari (15:00 uur) tot en met maandag 19 februari (13:59 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 1
  • Vierde verkoopperiode: van maandag 19 februari (14:00 uur) tot en met woensdag 21 februari (23:59 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 0

* Tijdens de eerste verkoopperiode zijn er genoeg tickets beschikbaar voor alle supporters met het vereiste aantal loyaliteitspunten.

Via deze link kun je een toegangskaart aanschaffen. Voor de aanschaf van een toegangskaart is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie óf een geldige seizoenkaart. Zonder een seizoenkaart of uitkaartregistratie is het niet mogelijk om een ticket voor een uitwedstrijd aan te schaffen. Op het moment dat je een kaart voor een bus hebt gekocht, is het niet meer mogelijk om te wisselen van bus.

BUSREGELING

Onderstaand vind je de belangrijkste informatie over het afreizen middels de busregeling. Na het sluiten van de verkoopperiode krijg je uiterlijk op de vrijdag voorafgaand aan de wedstrijd (vrijdag 23 februari) een mail met alle exacte informatie.

Capaciteit
Er is een maximum van 21 bussen vastgesteld.

Vertreklocatie
De bussen zullen vertrekken vanaf het bussenvak van De Adelaarshorst. Onderweg wordt er geen rookpauze / sanitaire stop georganiseerd.

Vertrektijd
De vertrektijd is tussen 12:15 en 13:15 uur. Let op: dit is slechts een indicatie. De daadwerkelijke vertrektijd kan nog wijzigen.

Kosten
De prijsopbouw van de door Go Ahead Eagles geregelde bussen is als volgt:

  • Ticketprijs: € 9,-
  • Busvervoer: € 13,-
  • Begeleidingskosten: € 3,-
  • Calamiteitenfonds: € 3,-
  • Totaalprijs: € 28,-

Vragen, ideeën en/of suggesties?
Voor vragen omtrent het vervoer naar uitwedstrijden, de busregeling en/of ideeën kun je contact opnemen met de supporterscoördinatoren (SLO’s) Jan-Willem Klink of Ties Oplaat via supporterszaken@ga-eagles.nl.

AANVRAGEN CLUBCARD MET UITKAARTREGISTRATIE

Aanvragen voor een clubcard met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen tijdens de verkoopperiode van een uitwedstrijd. Kaarten voor uitwedstrijden zijn persoonsgebonden en dienen op naam te staan van degene die meegaat. Bij de instapprocedure wordt hier aan de hand van het ticket en de ID-kaart op gecontroleerd. Informatie over de uitkaartregistratie en hoe je een uitkaart kunt aanvragen vind je via deze link. Voor meer informatie over uitwedstrijden, de kaartverkoop en overige afspraken kan je het geldende uitreisreglement raadplegen.

LOYALITEITSPUNTEN

Voor de kaartverkoop van uitwedstrijden werkt Go Ahead Eagles met een loyaliteitspuntensysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat supporters die vaak mee zijn geweest naar uitwedstrijden als eersten de mogelijkheid krijgen om een toegangskaart aan te schaffen. De verkoopperiode voor uitwedstrijden is gefaseerd. Bij elke verkoopfase wordt het minimale aantal loyaliteitspunten vermeld dat je nodig hebt om een kaart aan te schaffen. Voor de aanwezigheid bij een uitwedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt. In je persoonlijke account van Go Ahead Eagles kun je zien hoeveel loyaliteitspunten je hebt verzameld.