Stedendriehoek

Go Ahead EaglesnVoetbaldag bij Helios

DEVENTER – De jaarlijkse Go Ahead Eagles Voetbaldag vindt plaats op vrijdag 12 mei. Dribbelaars en andere voetballiefhebbers kunnen bij SV Helios gratis meedoen aan een voetbaltechnisch parcours vol uitdagende onderdelen.

“Met behulp van de Go Ahead Eagles scorekaart doorloop je op de Go Ahead Eagles Voetbaldag de elf onderdelen van het parcours. Hierbij komen alle posities op het voetbalveld aan bod die zijn gebaseerd op de positie uit de traditionele 4-3-3 opstelling waarin Go Ahead Eagles speelt. Zo zijn er onder andere verdedigingsoefeningen, keepersoefeningen en je speelt een 1-tegen-1-wedstrijd. Bij voltooiing van alle elf onderdelen ontvang je, bij inlevering van je ingevulde Go Ahead Eagles scorekaart, een kleine beloning”, aldus de organisatie.

 

De Go Ahead Eagles Voetbaldag start om 14.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Alle kinderen op de basisschool van groep 3 tot en met 8 mogen deelnemen aan deze Voetbaldag. De onderdelen kunnen ze op hun eigen tempo langs gaan. “Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan snel in! Deelname is gratis. Inschrijven kan via de website www.sportbedrijfdeventer.nl/voetbaldagen.”