Stedendriehoek

Tickets Orpheusnvoor Voedselbank

APELDOORN – Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 januari 2017 wordt in Nederland voor de tweede keer het Bank Giro Loterij Theaterweekend georganiseerd. Ook Theater Orpheus doet mee aan dit Theaterweekend, dat als doel heeft om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met theater. Daarom zijn in dit weekend de ticketprijzen zeer laag en organiseert Orpheus een open huis voor iedereen die een kijkje achter de schermen wil nemen.

Theater Orpheus heeft in dit theaterweekend een gevarieerd en ontzettend leuk programma voor jong en oud. Vrijdag is het muziekavond met twee bijzondere muzikale shows en zaterdagavond zijn er twee verschillende cabaretvoorstellingen te bezoeken. Tickets voor de voorstellingen op vrijdag en zaterdag kosten €10,-. Op zondag is het familiedag met drie leuke kindervoorstellingen (3+ en 7+), die voor slechts €7,50 te bezoeken zijn. Om welke voorstellingen het gaat is nu nog geheim, maar er zijn al wel ‘secret tickets’ te bestellen. Het volledige programma wordt bekend gemaakt op 20 december via de website www.orpheus.nl.

Open huis
Speciaal voor deze gelegenheid gaan de deuren van Theater Orpheus op zaterdag 21 januari open en onthult het Orpheus-team alle geheimen van het theater. Geïnteresseerden krijgen een rondleiding door het theater: zij nemen een kijkje achter de schermen, staan even op het podium en bezoeken als een echte artiest de artiestenfoyer. De rondleidingen zijn kosteloos en aanmelden kan via de website.

Tickets voor Voedselbank
Theater Orpheus biedt daarnaast de mogelijkheid aan de vaste theatergasten om tickets te doneren aan mensen die zich moeilijk een theaterbezoek kunnen veroorloven. Zij kunnen kinderen en volwassenen die gebruik maken van de Voedselbank, een ticket voor één van de voorstellingen in het theaterweekend cadeau doen. Meer informatie hierover is te vinden op www.orpheus.nl.