Ondernemend

Gratis inloopspreekuur bij Buurman Makelaardij

APELDOORN – “Heeft u vragen over de woningmarkt, bent u van plan om een huis te verkopen of aan te kopen, wilt u meer weten over aankoop- of verkoopbemiddeling of heeft u andere woonvragen? Kom dan gratis en geheel vrijblijvend naar het ‘Vraag het de makelaar’ inloopspreekuur, nieuw bij Buurman Makelaardij!” aldus Rosalinde Buurman.

“U kunt in alle rust al uw vragen stellen aan één van onze ervaren NVM-makelaars/taxateurs. Wellicht is de stap zetten tot een daadwerkelijk aankoop- of verkoopgesprek nog een stap te ver, of wilt u wat algemene informatie over de woningmarkt of zaken die bij een verkoop komen kijken. U bent van harte welkom om even binnen te lopen.”
Ze vervolgt: “Mag u bijvoorbeeld wel of niet enthousiast zijn bij een bezichtiging? Waar moet u op letten bij een koopakte en wat zijn kosten koper? Bent u op zoek naar een nieuwe woning en hebt u een leuk huis gezien? Is dit inderdaad uw droomhuis of blijkt dit niet de juiste keuze te zijn? Op deze en alle andere vragen geven onze ervaren makelaars graag antwoord tijdens het wekelijkse Vraag het de makelaar’ inloopspreekuur.”
Laagdrempelig
“Waar wij ook komen op een verjaardag de ijsbaan of tijdens het sporten; mensen stellen altijd vragen over ons vak en de woningmarkt. Mensen willen altijd weten hoe wij tegen dingen aankijken. Met deze nieuwe service geeft Buurman Makelaardij op laagdrempelige wijze informatie waar de klant om vraagt” licht eigenaar Arjan Buurman toe.
“De mensen hebben nu de markt aantrekt toch veel vragen over het doen van een bod onderhandelingsruimte die verschilt per pand en wijk en over hoe u een onderhandelingstraject in moet gaan. Dat komen wij in praktijk veel tegen maar voor veel mensen is het nog een drempel om de makelaar hiervoor te bellen” weet collega-makelaar/taxateur Erika Buurman. “Die nemen wij graag weg door u uit te nodigen voor het gratis en vrijblijvende ‘Vraag het de makelaar’ inloopspreekuur elke vrijdagmorgen tussen 08.30 en 9.30 uur op ons kantoor aan de Arnhemseweg 117. Het volgende inloopspreekuur is vrijdag 10 februari. De koffie en wat lekkers staan voor u klaar!”