Sport

Verrassende winnaars openingswedstrijd

STEDENDRIEHOEK – De Stedendriehoek Businesscompetitie, tussen bedrijven die lid zijn van Golf- en Businessclub De Scherpenbergh, is begonnen. Iets meer dan honderd bedrijven hebben zich opgegeven en gaan verdeeld over poules uitmaken wie zich plaatsen voor de halve finales in oktober. De aftrap voor extra punten was de openingswedstijd met verrassende winnaars.

Ondanks de barre weersomstandigheden was de opkomst met veertig teams groot en uiteindelijk wisten twee bedrijven met een resultaat van 33 slagen, 3 onder het baangemiddelde, de winst te pakken. TB Management & Advies met Timo Bakker en Joost Cales en Tergouw Vastgoed, bestaande uit Jim en Melvin Greveling, werden hiervoor op het  podium geroepen.

Beide teams vielen niet eerder in de prijzen en waren meteen de verrassing van de dag. Ze behoren ineens tot de favorieten voor de eindzege. Maar de weg hiernaartoe is nog lang.  Vanaf 1 mei kunnen de bedrijven beginnen met het plannen van de poulewedstrijden, die kunnen worden gespeeld tot 1 oktober. De resultaten hiervan, met achtergronden over de bedrijven, komen regelmatig in Nieuwsblad Stedendriehoek te staan.

Foto:

Van links naar rechts: Timo Bakker, Joost Cales, Jim Greveling en Melvin Greveling.