Ondernemend

Brocantemarkt in Franse sferen

APELDOORN – Op zaterdag 25 en zondag 26 maart vindt op het Zwitsalterrein in Apeldoorn een brocantemarkt plaats. Hier wordt een diversiteit geboden van brocante, antiek, industrieel en vintage.

Om de markt een echte belevenis te maken wordt het terrein omgetoverd in Franse sferen. De organisatie laat weten dat het zowel voor de dames en heren als de kinderen een leuk weekend gaat worden. “Op beide dagen is er naast de brocantemarkt een samenkomst van Traction Avant Club: Franse oldtimers. Daarnaast zijn er op zaterdag demonstraties jeu de boules en op zondag is er een kaas-, wijn- en oesterproeverij. Het wordt genieten voor iedereen.”
Er zullen genoeg eet- en drinktentjes aanwezig zijn voor iedereen, waarbij alles in Franse sferen zal zijn: macarons, Flammkuchen en een foodtruck voor kids. “De hele familie gaat hier een leuke tijd hebben. En alles gaat lekker met de Franse slag.”
Er beloven een flink aantal standhouders hun waar uit te stallen op het terrein, maar vanwege de grote oppervlakte is het zeker nog mogelijk in te schrijven. “Het belooft een groots evenement te worden, met standhouders en publiek uit het hele land.”
Historisch terrein
Op het Zwitsalterrein rolden vroeger de eerste potjes Zwitsal babyzalf van de band. Het historische, industriële karakter van het terrein gaat er hand in hand met de innovatiekracht en creativiteit van ondernemers. Een nieuw stuk land, op een steenworp afstand van de binnenstad en mooi centraal gelegen.
De markt vindt plaats op beide dagen van 10.00 tot 16.00 uur. De entreeprijs is 3 euro, kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Kijk op de facebookpagina voor alle informatie: brocante markt apeldoorn. Stuur voor het reserveren van een standplaats een e-mail naar vanlaarevents@live.nl